Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Έβρου για το φορολογικό παρόν και μέλλον που διέπει την ιδιοκτησία ακινήτων. Ποια τα συμπεράσματα της ΠΟΜΙΔΑ σε πανελλαδικό επίπεδο; Πως θα "κυλήσει" το 2018;15 Φεβρ 2018

 

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής - Παιδιατρικής Αιματολογίας/ Ογκολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, Ελπιδοφόρος Μανταδάκης, για τις νεοπλασίες στους ανήλικους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

 


15 Φεβρ 2018

 

Η τοπική Διαχειρίστρια του Μουσείου Μετάξης Σουφλίου, Δήμητρα Διμησκίδου, για τις δράσεις και τα «Λαγανο-Ζυμώματα» στο Μουσείο, με αφορμή την καθαρά Δευτέρα και τους εορτασμούς της Αποκριάς.

 


15 Φεβρ 2018

 

Ο Δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός για τις τουρκικές κινήσεις και προκλήσεις στο Αιγαίο.

 


14 Φεβρ 2018

 

 

Ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία κι Επίτιμος Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, Αθανάσιος Γαλάνης, για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο.

 


14 Φεβρ 2018

 

 

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης για τις συζητήσεις σχετικά με την ανέγερση μνημείου ολοκαυτώματος των Εβραίων της Αλεξανδρούπολης.

 


14 Φεβρ 2018

 

 

Ο Πρώην Υπουργός και πρώην Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Γιάννης Πανούσης, για την προοπτική υλοποίησης της εξαγγελίας Ίδρυσης μιας νέας Νομικής Σχολής στη χώρα.

 


13 Φεβρ 2018

 

Ο Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θράκης, Χρήστος Τερζίδης, για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη στάση των Συμβολαιογράφων στη Θράκη.

 


13 Φεβρ 2018

Ο Διευθυντής της ΑΣΠΑΙΤΕ Καθηγητής Αθανάσιος Καραφύλλης για το έργο, το παρόν και το μέλλον της ΑΣΠΑΙΤΕ στις Σάπες.

 


13 Φεβρ 2018

Ο Υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Κέντρου Θράκης Αντώνης Ραφτόπουλος για την «αναγνώριση» και ορθή καταπολέμηση των καταχρήσεων.
Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps