Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου, Στάθης Ασπιώτης, για τον πανελλαδικό "αναβρασμό" και τις προσφυγές μισθωτών και συνταξιούχων για τις περικοπές που έχουν υποστεί.

Τι επισημαίνει για τις αναγκαίες προσλήψεις και μεταρρυθμίσεις στην Υγεία;

 


Ο Οικονομολόγος, Νίκος Τσιβίκης, για την 29η θέση της Ελλάδας στο Δείκτη Διεθνούς Φορολογικής Ανταγωνιστικότητας.

Τι σημαίνει για την ελληνική οικονομία και τους φορολογικούς δείκτες;

Πως και πόσο επηρεάζει την Ευρωπαϊκή Οικονομία η κατάσταση που διέπει την Ιταλία;


Η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δράμας, Ευγενία Σαραφίδου, για την φετινή "Ονειρούπολη" που είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους του Συλλόγου.

Υπάρχει πράγματι η πρόθεση το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος να εξοπλίσει μια ογκολογική μονάδα στο Νοσοκομείο της Δράμας, εφόσον του παρουσιάσουν μελέτη κατασκευής και οργανική θέση ιατρού που θα την καλύπτει;

 


Ο Επικεφαλής της Παράταξης "Είναι στο Χέρι Μας" του Δήμου Ορεστιάδος, Ηλίας Αγγελακούδης, για το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο και τον προγραμματισμό έργων στο Δήμο.

Γιατί καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή για παντελή έλλειψη έργων και για κοροϊδία εις βάρος συμβούλων και δημοτών;

 


Η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ξάνθης, Θεοδώρα Πλαστήρα, για την καταγγελία τόσο από το ίδιο όσο και απο την ΠΟΕΔΗΝ, για μετακινήσεις Προϊσταμένων Τμημάτων, χωρίς την εισήγηση της Διεθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Η "έκκληση για ομόνοια" και η καταγγελία για "κυνήγι μαγισσών".

 


Ο Διευθυντής του Ρ/Σ "105,5 Στο Κόκκινο", Νίκος Σβέρκος, για την ιστορική συμφωνία Ιερώνυμου - Τσίπρα, τις δηλώσεις και το κοινό ανακοινωθέν.

Τι προβλέπει και ποια τα επόμενα βήματα του διαχωρισμού κράτους και εκκλησίας;

 


Ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία και επίτιμος Διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού, Αθανάσιος Γαλάνης, για τη "μάχη των υδρογονανθράκων" στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ποιός ο ρόλος και η στάση Ελλάδος, Τουρκίας, Η.Π.Α και Ευρωπαϊκών Δυνάμεων;

 


Ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Έβρου και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Σουφλίου, Παναγιώτης Τσίρτσης, για τα προβλήματα στις σχολικές μονάδες του Έβρου.

Ποια τα βήματα κινητοποιήσεων που χαράσσουν από κοινού με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία της χώρας;

 


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, για τα προβλήματα και τις ανάγκες των ανδρών που βρίσκονται στην "πρώτη γραμμή".

Πόσο έτοιμοι και εξοπλισμένοι είναι ώστε να αντιμετωπίζουν την αύξηση των ροών προσφύγων και μεταναστών;

 


Ο Πρόεδρος του "Φοίνικα Αλεξανδρούπολης" για τις εικόνες της ντροπής με προπονητές και αθλήτριες να ... σκουπίζουν τα νερά -εν ώρα αγώνα- στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος".

Ποια η φετινή πορεία, ο προγραμματισμός και η στόχοι των αθλητριών της ομάδας;

 


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps