Το Eurogroup της Μάλτας φαίνεται να έδιωξε την αβεβαιότητα που υπήρχε όλο το τελευταίο διάστημα, αφού έδειξε συμφωνία Ελλάδας – δανειστών και έφερε την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα για να καθαρογράψουν επιτέλους την συμφωνία. Κυβερνητικές πηγές τοποθετούσαν την επιστροφή των θεσμών την Μεγάλη Δευτέρα.


Με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας συναντήθηκε ο πρωθυπουργός στον απόηχο των προβλημάτων στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και της επικοινωνίας του κ. Τσίπρα με την καγκελάριο Μέρκελ.


Ξεκινά άμεσα τους ελέγχους η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, μετά τις νέες καταγγελίες του ΚΚΕ σχετικά με συνακροάσεις με τρίτους στο τηλεφωνικό του κέντρο. Η ΑΔΑΕ με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι ζήτησε και έλαβε συγκεκριμένα στοιχεία για τα συμβάντα, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα τον έλεγχο και να ασκήσει τις κατά το Σύνταγμα αρμοδιότητές της. Η ΑΔΑΕ υπενθυμίζει επίσης, ότι μετά το προηγούμενο περιστατικό συνακρόασης τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε διενεργήσει ελέγχους και είχε συντάξει πόρισμα το οποίο και κατέθεσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και αναμένει το αποτέλεσμα της άρσης του απορρήτου την οποία ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές. Στο πλαίσιο του ελέγχου η ΑΔΑΕ ζήτησε εγγράφως πληροφορίες και από τα άλλα πολιτικά κόμματα τα οποία όμως δεν απέστειλαν στοιχεία.


Άνοιξε το ηλεκτρονικό σύστημα στο TAXISnet για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2016. Τα πρώτα πέντε λεπτά λειτουργίας του συστήματος υποβλήθηκαν 100 δηλώσεις, ανακοίνωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής. Στο σύστημα έχουν ήδη ανέβει τα στοιχεία από τις βεβαιώσεις αποδοχών που έχουν αποστείλει οι εργοδότες και τα ασφαλιστικά ταμεία.


Δημοσχάκης για συμφωνία και μέτρα

Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 17:30

Για ολιγωρία και τραγική καθυστέρηση της κυβέρνησης ως προς το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, κάνει λόγο ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης. Ο βουλευτής, επισημαίνει μεταξύ άλλων, ότι η Ελλάδα έχει έναν περιπετειώδη δρόμο μπροστά της για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η οποία επιβαρύνει τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα των ελλήνων πολιτών.


Δώρο Πάσχα 2017

Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 17:23

Πληροφορίες για τους δικαιούχους του Δώρου Πάσχα, αλλά και τον τρόπο υπολογισμού του δίνει στη δημοσιότητα η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της Συνομοσπονδίας. Σημειώνεται ότι το Δώρο Πάσχα είναι κατοχυρωμένο για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα στην ελληνική επικράτεια από την εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίας.


3 νεκροί και αρκετοί τραυματίες είναι ο απολογισμός του χτυπήματος που σημειώθηκε στη Στοκχόλμη. Οι πληροφορίες σχετικά με το συμβάν σε ένα από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης και οι πρώτες δηλώσεις αρχών και αστυνομίας, όπου γίνεται λόγος για τρομοκρατικό χτύπημα.


59 πυραύλους Τόμαχοκ εκτόξευσαν δύο αμερικανικά αεροπλανοφόρα στη Μεσόγειο με στόχο τη βάση Αλ Σαριάτ, κάνοντας πράξη την απειλή του Τραμπ ότι «κάτι πρέπει να γίνει με τον Άσαντ». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε την επίθεση ως συμφέρουσα για τις ΗΠΑ και τις υπόλοιπες χώρες, στον αγώνα κατά των χωρών που παραβιάζουν τις συνθήκες του ΟΗΕ σχετικά με τα χημικά όπλα.


Σημαντική προσέγγιση μεταξύ Ελλάδας και δανειστών επιτεύχθηκε στο Eurogroup της Βαλέτας. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος των εργασιών ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, επετεύχθη συμφωνία ως προς «το μέγεθος, το χρονοδιάγραμμα και τις προτεραιότητες». Επόμενο βήμα, η επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα για τις λεπτομέρειες των μέτρων, στον απόηχο αυτής της κατ’ αρχήν συμφωνίας.


Συμφωνήθηκε κατ' αρχήν η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων από το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Αυτό, μεταξύ άλλων, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά το πέρας των εργασιών του Eurogroup. O Υπουργός αναφέρθηκε στα μέτρα ύψους 2% του ΑΕΠ που θα πρέπει να ληφθούν, μιλώντας και για αντίμετρα, τα οποία όπως είπε, θα δρομολογηθούν και θα ψηφιστούν μαζί με τα μέτρα.


«Ένα έργο, που λίγοι πίστεψαν ότι τελικά θα παραδοθεί και θα τελειώσει, παραδίδεται». Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός στην τελετή παράδοσης της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί. «Το κλείσιμο της αξιολόγησης που είτε κάποιοι θέλουν, είτε όχι, είναι πάρα πολύ κοντά. Τα παιχνίδια των καθυστερήσεων τελειώνουν εδώ, δήλωσε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας επίσης και για ηλεκτρονική –αναλογικού τύπου- χρέωση στα διόδια των νέων αυτοκινητοδρόμων.


Τη δική του απάντηση γύρω από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και στα απανωτά και επίμονα ερωτήματα που πυροδότησαν, αναφορικά με τους λόγους της επισκέψεως του στη Βενεζουέλα, έδωσε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. Όσα είπε ο Νίκος Παππάς, αμέσως τώρα.


Σελίδα 9 από 92

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps