Σε μια ενέργεια υποστήριξης των οικονομικά ευάλωτων νέων έως 35 ετών, προχωρά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξ/πολης. Πρόκειται για την υλοποίηση εθνικού προγράμματος, με στόχευση την παροχή δωρεάν νομικών υπηρεσιών σε όσους το έχουν ανάγκη, για την επίλυση παντός είδους διαφορών, εντός ή και εκτός των δικαστικών αιθουσών.


Από τις 2 έως και τις 15 Μαΐου, θα διαρκέσει η εαρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος στην αγορά της Αλεξανδρούπολης. Οι καταστηματάρχες υπόσχονται γενναίες μειώσεις τιμών, σε μια προσπάθεια προσέλκυση κυρίως των ντόπιων καταναλωτών.


Την Πέμπτη 3 Μαΐου, πρόκειται να βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη 40 αλεξιπτωτιστές, προσφέροντας για ακόμη μια φορά εντυπωσιακό θέαμα. Η επίδειξη ρίψεων θα λάβει χώρα εντός του Αερολιμένα «Δημόκριτος», και θα είναι ανοιχτή για το κοινό.


Ένα διήμερο γεμάτο Φυσική διεξήχθη στην Καβάλα με 100 συμμετοχές τόσο από την ίδια την πόλη, όσο και από τη Δράμα και την Ξάνθη. Ο δεύτερος διαγωνισμός πειραμάτων, είχε ως κύριο στόχο να αναδείξει τις ικανότητες των μαθητών στην κατανόηση της θεωρίας της επιστήμης, αλλά και της εφαρμογής της στην πράξη. Περισσότερα, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Με τη δική τους «Νίκη της Σαμοθράκης», βραβεύτηκαν οι δρομείς που τερμάτισαν στο 3ο VIA EGNATIA RUN, που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη με ρεκόρ συμμετοχών. Μικροί και μεγάλοι δρομείς έτρεξαν κατά μήκος της ιστορικής διαδρομής, στέλνοντας το μήνυμα της διατήρησης της μνήμης του τόπου, διαμέσου του αθλητισμού.


«Oύτε το 10% των παιδιών που βρίσκονται στα ιδρύματα δεν καταλήγει σε κάποια οικογένεια, το νέο νομοσχέδιο θα μειώσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υιοθεσία, έτσι ώστε να μην ιδρυματοποιείται κανένα παιδί» Αυτό μεταξύ άλλων αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, Γιώργος Καϊσας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης του νέο νομοσχεδίου που επίκειται να έρθει στη βουλή και αφορά στην υιοθεσία.


Το θέμα των εργασιών του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής απασχόλησε μεταξύ άλλων μέρος του χρόνου του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, με αφορμή την επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Μενέλαου Μαλτέζου για το αν έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ορθή λειτουργία του. Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του απάντησε πως επρόκειτο εξ’ αρχής για ένα ζήτημα για το οποίο ήξερε ότι θα έφερε μεγάλη ευθύνη.


Τις γραφειοκρατικές ανάγκες των παλιννοστούντων και των πολιτών με ρωσική υπηκοότητα εξυπηρέτησε το «μικρό» ρωσικό προξενείο που για δύο ημέρες λειτούργησε στην Αλεξανδρούπολη. Η προσέλευση ήταν αρκετά μεγάλη, αφού για πολλούς συμπολίτες μας η μετάβαση στην Θεσσαλονίκη δεν είναι δυνατή.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps