«Η Ελλάδα έφθασε, επιτέλους, στο σημείο της επιστροφής στην ομαλότητα και την ανάπτυξη», δήλωσε από τις Βρυξέλλες και την εκδήλωση της Προοδευτικής Συμμαχίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η μοίρα των λαών της Ευρώπης δε μπορεί να είναι κοινή όταν ένα «τείχος χρημάτων» χωρίζει το Νότο από το Βορρά.


Η ασφάλεια πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα τώρα που η ευρώπη απειλείται από ένα νέο είδος Τρομοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ταυτόχρονα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, προέβη σε ευθεία επίθεση σε βάρος της κυβέρνησης, με αφορμή τις πολιτικές αλλά και τις εξελίξεις στον χώρο της Παιδείας.


Παράταση μέχρι τις 14 Ιουλίου, ώστε να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και να διορθωθούν τα εκατοντάδες χιλιάδες λάθη που έχουν διαπιστωθεί για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα, αποφάσισε η κυβέρνηση. Στις 15 Ιουλίου θα γίνει νέα διασταύρωση δεδομένων και τότε, για όσα οχήματα βρεθούν ανασφάλιστα, στους ιδιοκτήτες θα αποσταλούν ειδοποιητήρια και κλιμακωτά πρόστιμα ύψους 250 ευρώ.


«Τώρα που βλέπουμε την έξοδο πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες», τόνισε ξεκινώντας την εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε αναλυτικά στη συμφωνία του πρόσφατου Eurogroup, επισημαίνοντας τους άξονες της κυβερνητικής πολιτικής για το επόμενο διάστημα. Στον αντίποδα, από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας η εισήγηση του Πρωθυπουργού στηλιτεύθηκε, μέσω δήλωσης του εκπροσώπου τύπου του κόμματος.


Η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί ώστε η δικαιοσύνη να εξετάσει ανεπηρέαστη όλες τις περιπτώσεις σκανδάλων, τόνισε ο πρωθυπουργός στην εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο. Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε άθλια την υπόθεση ναρκωτικών του Noor 1, επισημαίνοντας πως δε θα υποχωρήσουν σε δυνάμεις που ξέπλυναν μαύρο χρήμα και σε υποθέσεις διαφθοράς.


Παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη το Διαπεριφερειακό Θεματικό Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του TAP. Μεταξύ των ομιλητών και κεντρικών προσώπων της εκδήλωσης, οι Περιφερειάρχες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, που αναφέρθηκαν στα χρήματα του Προγράμματος και στις ανάγκες που αυτά έρχονται να εξυπηρετήσουν.


Ξεκίνησε από σήμερα (Τετάρτη 21 Ιουνίου) η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων. Όλες οι πληροφορίες για την προθεσμία υποβολής αλλά και τις ημερομηνίες δημοσίευσης των αποτελεσμάτων, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Καυτή συζήτηση, με εκατέρωθεν καρφιά είχαν Αλέξης Τσίπρας και Φώφη Γενημματά, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το αποτέλεσμα του Eurogroup. Για τα αποτελέσματά του και την οικονομία θα τα πούμε στη Βουλή, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια, δήλωσε από πλευράς του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό.


Δημήτρης Κουτσούμπας, Σταύρος Θεοδωράκης και Βασίλης Λεβέντης πέρασαν την πόρτα του Μαξίμου, στο πλαίσιο της ενημέρωσής τους από τον πρωθυπουργό για το αποτέλεσμα του Eurogroup. Η συζήτηση μπροστά από τις κάμερες έγινε σε χαμηλούς τόνους, χωρίς ωστόσο να λείψουν οι μπηχτές, με τις διαφωνίες σε ορισμένα ζητήματα, να είναι ορατές εξ’ αρχής.


«Η συμφωνία έχει δημιουργήσει στον κόσμο ένα κλίμα, βάσει του οποίου εκτιμάται πως σήμερα, η οριστική πορεία εξόδου από την κρίση βρίσκεται στα χέρια του πολιτικού συστήματος». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στον πρωθυπουργό. Η συνάντηση των δυο ανδρών στο Μέγαρο Μαξίμου, έγινε στον απόηχο του πρόσφατου Eurogroup.


«Η στρατιωτική δραστηριότητα και η τουρκική παραβατικότητα δεν μπορούν να συνεχιστούν». Αυτό ήταν ένα από τα μηνύματα του Έλληνα πρωθυπουργού, στο πλαίσιο των κοινών δηλώσεων με τον Τούρκο ομόλογό του, που βρίσκεται στη χώρα μας. Αλέξης Τσίπρας και Μπιναλι Γιλντιρίμ μίλησαν για τις διμερείς σχέσεις, τις θετικές προοπτικές γειτονίας και συνεργασίας, αλλά και για το ζήτημα των 8 Τούρκων στρατιωτικών που κατηγορούνται για συμμετοχή στο πραξικόπημα στη γείτονα χώρα.


«Μας ενώνουν περισσότερα από όσα μας χωρίζουν και παραμένουμε η πόρτα και το Παράθυρο της Τουρκίας για την Ευρώπη». Αυτά, μεταξύ άλλων, επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Τούρκο πρωθυπουργό που τον επισκέφθηκε. Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ ανέφερε πως οι δυο λαοί έχουν κοινή μοίρα, ενώ προλόγισε επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν στην Ελλάδα μέσα στο 2017.


Σελίδα 9 από 106

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps