Στην Ξάνθη βρέθηκαν την Τετάρτη οι νέοι ιδιοκτήτες της ΣΕΚΑΠ.  Η μεταβίβαση της εταιρίας στον ιαπωνικό όμιλο JAPANTOBACO, που απέκτησε όλο τον  καπνικό όμιλο του Ιβάν Σαββίδη, ολοκληρώθηκε και οι νέοι ιδιοκτήτες συνάντησαν τους εργαζόμενους. Η πρώτη εντύπωση είναι θετική και οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι τα σχέδια των νέων ιδιοκτητών είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.


Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να μην περάσει σε αμερικανικά συμφέροντα το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Voreia.gr. Ο δημοσιογράφος της Καθημερινής Σταύρος Τζίμας και ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης από τη δική τους ο καθένας πλευρά επιβεβαιώνουν την ύπαρξη αμερικανικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος για το λιμάνι.


Να γίνει άμεση καταγραφή από τις  αρμόδιες υπηρεσίες δόμησης και ελέγχου κατασκευών όλων των κατόχων αγροκτημάτων που έχουν καταπατήσει δημόσια έκταση, ζητεί από το Βαγγέλη Λαμπάκη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Παύλος Μιχαηλίδης. Ο δήμαρχος από την άλλη πλευρά τονίζει στους πολίτες πως υπάρχει σχέδιο και ότι πρέπει να σταματήσουν οι κινδυνολογίες.


Τα αγροτικά θέματα βρέθηκαν στο επίκεντρο των επερωτήσεων του Χρήστου Τρέλλη προς τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ της Δευτέρας. Οι απαντήσεις του Περιφερειάρχη για τη λήψη μέτρα ενάντια στην προσβολή των βοειδών του Έβρου από ζωονόσους στη διασυνοριακή περιοχή, τις αποζημιώσεις των καπνοπαραγωγών στους τρεις νομούς της Θράκης και αυτές για τις καταστροφές στους Δήμους Νέστου και Τοπείρου δεν ικανοποίησαν τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.


Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργος Καραμπέτσος, για να παρακολουθήσει την πορεία της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας που βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αλεξανδρούπολη ενώ το πρωί της Τρίτης συνάντησε και τον δήμαρχο της πόλης Βαγγέλη Λαμπάκη.


Με απόλυτα ικανοποιητικούς ρυθμούς αναπτύσσεται η καλλιέργεια κάνναβης στον Έβρο. Η αρχή έγινε στο Τυχερό και στη συνέχεια σειρά πήραν και άλλες περιοχές του νομού, με 130 στρέμματα να καλλιεργούνται πλέον. Προϊόντα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά παράγονται από την αξιοποίηση του φυτού και σύμφωνα με τους ιθύνοντες υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον.


Την υποψηφιότητα του Δήμου Παγγαίου για  Ευρωπαϊκή  Πρωτεύουσα  Αθλητισμού για το έτος 2019  ανακοινώσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για τον σκοπό αυτό ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης  . Στην συνέντευξη τύπου έδωσε το παρόν και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού ACES EUROPE που θα αξιολογήσει  τις υποψηφιότητες από όλη την Ευρώπη .


Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι δυο μικροί αθλητές του Εθνικού Κίμωνας Μήτκας και Νικηφόρος Μύρος στο Βαλκανικό Τουρνουά under 21 που θα λάβει χωρά στην Αδριανούπολη της Τουρκίας το πρόσεχες Σαββατοκύριακο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως είναι  η πρώτη φορά που αθλητές από την Αλεξανδρούπολη στελεχώνουν εθνικές ομάδες στον χώρο της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps