Στα «μαλακά» έπεσε ο Τούρκος από την Αδριανούπολη, που διήλθε από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές Έβρου, το απόγευμα της Τετάρτης 2 Μαΐου. Ο Μουσά Αλερίκ καταδικάστηκε τελικώς, σε 5 μήνες φυλάκισης και πρόστιμο 1.500 ευρώ. Ο συνήγορος υπεράσπισης του δήλωσε πως πρόκειται να ασκήσει έφεση, και πως η κατηγορία δεν στοιχειοθετείται εκ προθέσεως.


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 25χρονης κοπέλας, που έπεσε από γκρεμό στην περιοχή Κόκκινα Βράχια στην Αλεξανδρούπολη το απόγευμα της Τετάρτης 2 Μαϊου. Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό της, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.


Δε δέχονται τα χρήματα που τους οφείλει η ΕΒΖ οι παραγωγοί της Ορεστιάδας, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν να κινούνται νομικά εναντίον της διοίκησης. Την ίδια στιγμή, οι υπάλληλοι του εργοστασίου έχουν λάβει την πληροφόρηση πως θα λειτουργήσει φέτος μόνο ένα ζαχαρουργείο στην Ελλάδα, με τους αγρότες να δηλώνουν πως πλέον έχουν στραφεί σε άλλες καλλιέργειες.


Απάντηση από το γραφείο του Πρωθυπουργού έλαβαν οι φορείς του Διδυμοτείχου, σε ότι αφορά στην αυτονόμηση του Νοσοκομείου. Οι ίδιοι δηλώνουν ότι υπάρχουν ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα, με τον Αλέξη Τσίπρα να επισημαίνει πως τους έχει επισημανθεί σε όλους τους τόνους, πως η μονάδα υγείας θα αναβαθμιστεί.


Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης και στην περιοδική έκθεση Θεσσαλονίκη - Ραιδεστός, ξεναγήθηκαν οι μαθητές των Γυμνασίων των Λαβάρων και του Τυχερού Έβρου. Καθηγητές και μαθητές αντίκρισαν με ενδιαφέρον τα εκθέματα, εκφράζοντας την ικανοποίηση τους τόσο για την ξενάγηση όσο και για την έναρξη λειτουργίας του Μουσείου.


Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται η Λευκή Νύχτα στην Καβάλα στις 4 Μαϊου. Πρόκειται για ένα γεγονός που έχει καταστεί ως θεσμός πλέον για την πόλη προσελκύοντας στο κέντρο της τόσο Καβαλιώτες, όσο και πολίτες από την ευρύτερη περιοχή.


Ομιλία με κύριο άξονα τη βοήθεια που προσφέρει η επιστήμη της ιατρικής, στην εξιχνίαση εγκλημάτων, θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 4 Μαϊου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να λάβει πληροφορίες για την ιατροδικαστική, με απλό και κατανοητό τρόπο, και να αντιληφθεί την αρωγή της επιστήμης στην κοινωνία.


Σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα θα δώσουν το δυναμικό παρόν και φέτος τα μέλη του ΠΑΜΕ Έβρου, στο πλαίσιο των εορτασμών της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Το αγωνιστικό ραντεβού δίνεται μπροστά από το κτήριο της δημοτικής αρχής, και στην κεντρική πλατεία αντίστοιχα, στις 10.30 το πρωί.


Κάλεσμα σε όλους του πολίτες του νομού Έβρου απευθύνει το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, εν όψει των κινητοποιήσεων της επετείου της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Τα αγωνιστικά ραντεβού δίνονται σε Αλεξανδρούπολη & Ορεστιάδα, με τον πρόεδρο του τμήματος να προτάσσει την αναγκαιότητα συμμετοχής του συνόλου των εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps