«Βρέθηκε ένα πλοίο στο βόρειο Αιγαίο που μπορεί να καλύψει το κενό. Δε μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι αν δεν επιβεβαιωθεί». Αυτό -μεταξύ άλλων- αναφέρει ο δήμαρχος Σαμοθράκης, για το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει στη συγκοινωνία του νησιού η βλάβη, που υπέστη το –μοναδικό- πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο, από και προς το νησί. Για την ώρα, οι κάτοικοι βρίσκονται αποκλεισμένοι, με την κατάσταση να χρήζει αμεσότατης αντιμετώπισης.


«Το νομοσχέδιο, όχι μόνο δε ρυθμίζει, τις ατέλειες που υπήρχαν στο προηγούμενο σύστημα, αλλά μας απορυθμίζει γενικότερα. Εμφανίζονται ατέλειες, τις οποίες το Υπουργείο οφείλει να διευθετήσει». Αυτό -μεταξύ άλλων- δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, για τον «Κλεισθένη 1». Ένα νομοσχέδιο που έχει προκαλέσει, αλυσιδωτές αντιδράσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Την επίλυση των αποριών και την έγκαιρη και καταρτισμένη ενημέρωση των οικονομολόγων και φοροτεχνικών, είχε ως σκοπό το ειδικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στην Αλεξανδρούπολη. Εισηγητής του, ήταν ο Ειδικευμένος σε Φορολογικά Θέματα Γιάννης Τριανταφύλλου, που επέστησε μεταξύ άλλων ιδιαίτερα την προσοχή στην υποβολή του εντύπου Ε3. Η τρέχουσα περίοδος, είναι εποχή αναβρασμού για φοροτεχνικούς και φυσικά για τους ίδιους τους φορολογούμενους.


Την προσοχή των οδηγών εφιστούν οι ασφαλιστές. Ο νόμος που διέπει το σκηνικό των ανασφάλιστων οχημάτων, έχει γίνει ακόμη αυστηρότερος και προβλέπει ακόμη πιο τσουχτερά πρόστιμα. Αξιοσημείωτο δε, το γεγονός πως από το Υπουργείο Οικονομικών, έχει καταστεί ως επιτακτική πλέον, η ταυτοποίηση του αριθμού κυκλοφορίας των οχημάτων και του ΑΦΜ του ιδιοκτήτη.


Η θεατρική παράσταση «Αλμανάκ» ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, από το 1ο Γενικό Λύκειο. Οι μαθητές, μέσω της προσπάθειάς τους και οι καθηγητές που πλαισιώνουν την παράσταση, καλούν κάθε ενδιαφερόμενο, να γίνει αποδέκτης των ουσιαστικών μηνυμάτων και των βαθύτατων συναισθημάτων, που ελλοχεύουν στο έργο.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps