Μια θέση ογκολόγου προκηρύσσεται από το αρμόδιο Υπουργείο για το Νοσοκομείο Καβάλας, μετά τη μετακίνηση ενός εκ των γιατρών στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Πέρα από αυτήν την εξέλιξη σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό το Νοσοκομείο φαίνεται να στελεχώνεται και με περαιτέρω ογκολόγους.


Τις επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα της περιοχής του επιχειρεί να προωθήσει ο Δήμος Αβδήρων με την παρουσία του σε περίπτερο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης όπου θα φιλοξενήσει ιδιωτικές και συνεταιριστικές επιχειρήσεις της περιοχής του.   Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό ο Δήμος προχωρά σε μείωση των δημοτικών τελών, ένα ζήτημα που έχει κατ’ επανάληψη αποτελέσει αντικείμενο διαμάχης.


Συνέντευξη Τύπου Υπουργών: «Στο Μάτι εξελίχθηκε η μεγαλύτερη εθνική τραγωδία που έχει προκύψει από φυσική καταστροφή»


Η ανάγκη ορθής εφαρμογής του σχεδίου αντιπυρικής προστασίας βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Μετά τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων αλλά και δημοτικών συμβούλων ο δήμαρχος εξήγησε ότι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας των πολιτών, ενώ θα εφαρμοστεί κάθε απαραίτητο μέτρο για την προστασία της ευρύτερης περιοχής της Αλεξανδρούπολης


Με βασικούς άξονες την καταπολέμηση των κουνουπιών και την αντιμετώπιση των ζωονόσων, έλαβε χώρα η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με την Ελληνίδα πρόξενο στην Αδριανούπολη. Την αναγκαία σύμπραξη της χώρας μας και της Τουρκίας για τα προβλήματα αυτά, ζήτησε για ακόμα μία φορά ο κύριος Πέτροβιτς.


Εντάχθηκε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων η μελέτη του Δήμου Αλεξανδρούπολης για παρεμβάσεις σε 18 γήπεδα ποδοσφαίρου. Το ποσό της χρηματοδότησης ανέρχεται στις 360 χιλιάδες ευρώ, με τις εργασίες που αναμένονται τους επόμενους μήνες σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, να αφορούν κυρίως θέματα ασφάλειας των γηπέδων.


Πολύ κοντά σε συνολική λύση για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης βρίσκεται η κυβέρνηση σύμφωνα έγκυρες πληροφορίες του capital.gr. Έπειτα από μακρά περίοδο διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων, προκρίνεται η υλοποίηση του σχεδίου που,  μέσω του Πτωχευτικού Κώδικα, θα οδηγήσει στην εξυγίανση της ΕΒΖ και στην είσοδο του Innovation Brain ως στρατηγικού επενδυτή.


Τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, απέστειλε στους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αττικής η Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης. Η πρόεδρος της Όλγα Βρετοπούλου, τόνισε ότι αν χρειαστεί θα στείλει νέα βοήθεια τις επόμενες ημέρες.


Νέες κόντρες στο δημοτικό συμβούλιο της Ξάνθης την Τρίτη μετά την απόφαση της δημοτικής αρχής να αντικαταστήσει τον Αντιπρόεδρο της επιχείρησης ύδρευσης χωρίς την απόλυτη πλειοψηφία, που εδώ και καιρό έχει χάσει. Εκτός από την έντονη διαμάχη, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης απευθύνθηκαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση προκειμένου να ακυρώσουν την απόφαση. Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι πάσχει από άποψη νομιμότητας και ο προηγούμενος ορισμός.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps