Στην εξεύρεση αναδόχων τείνουν, όπως όλα δείχνουν το νέο νηπιαγωγείο Αλεξανδρούπολης, οι αποθήκες του ΟΣΕ και το Λύκειο Φερών. Ο προϋπολογισμός των τριών έργων του ΕΣΠΑ ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ. 


Την απόλυτη αντίθεση του με τα όσα επιδίωξε να περάσει μέσω νέου νόμου η κυβέρνηση αναφορικά με τα αδέσποτα, εξέφρασε ο πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου "Κιβωτός" στην Αλεξανδρούπολη. «Αν δεν υπήρχαν οι φιλόζωοι, το πρόβλημα θα είχε διογκωθεί», σημειώνει ο κύριος Ράπτης.


«Είναι ένα πάγιο αίτημα τόσο των κατοίκων του Βορείου Έβρου όσο και θεσμικών παραγόντων και εκπροσώπων φορέων του νομού, το οποίο θα αποφέρει σημαντικότατα αποτελέσματα αναφορικά με την ορθή εξυπηρέτηση των ασθενών του». Αυτό -μεταξύ άλλων- επισημαίνει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο, Αναστάσιος Δημοσχάκης, αναφορικά με την αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.


Με τον «αιώνιο έφηβο» της ροκ Βασίλης Παπακωνσταντίνου και το τοπικό συγκρότημα χίλια χρόνια, ξεκίνησε η διοργάνωση του 16ου Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού. Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει αγαπημένα κομμάτια και να ταξιδέψει υπό τους ήχους της ηλεκτρικής κιθάρας πλάι στη Λίμνη του Τυχερού


Ανεξέλεγκτη φαίνεται να είναι η κατάσταση στον οικισμό των Θέρμων στη Σαμοθράκη σε ό,τι έχει να κάνει με την παράνομη κατασκήνωση στην περιοχή. Μικροκλοπές, βεβηλώσεις ναών και άναμμα φωτιάς σε δασικές εκτάσεις είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το κάδρο της υφιστάμενης κατάστασης. Κάτοικοι και επαγγελματίες του νησιού εκφράζουν την αγανάκτησή τους, βιώνοντας καθημερινά τα εν λόγω περιστατικά.


Σε 12 μήνες από τώρα αναμένεται η ολοκλήρωση του έργου του Χ.Υ.Τ.Υ Ανατολικού Τομέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, σύμφωνα με την ανάδοχο εταιρία που έχει αναλάβει το έργο. Η σύμβαση υπεγράφη στο δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, ανοίγοντας πλέον ο δρόμος για την διαχείριση των απορριμμάτων.


Ο Δήμος Θερμαϊκού στην Θεσσαλονίκη θα είναι ο τρίτος δήμος μετά την Αλεξανδρούπολη και την Θάσο  που θα αντικαταστήσει τους λαμπτήρες  οδοφωτισμού με καινούργιους τύπου led. Την αντικατάσταση έχει αναλάβει ανάδοχος από την Αλεξανδρούπολη


«Υπάρχουν φωνές μέσα στο σώμα που εκπροσωπούν μικροπολιτικά συμφέροντα κι αυτό δεν προσφέρει κάτι καλό στον τόπο». Αυτό –μεταξύ άλλων- επισημαίνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, Κωνσταντίνος Γκοτσίδης, στον απολογισμό των τεκταινώμενων του δημοτικού συμβουλίου την τελευταία περίοδο. Ο πρόεδρος εμφανίζεται πάντως ευχαριστημένος από τις δράσεις του σώματος.


Νέα φωτιά ξέσπασε την Πέμπτη στο ΧΥΤΥ της Ξάνθης και έκαιγε για δυο μέρες, κινητοποιώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς  για την κατάσβεσή της δεν αρκεί η Πυροσβεστική με τις συνήθεις μεθόδους αλλά απαιτείται να σκεπαστούν οι εστίες με χώμα. Στην Ξάνθη πάλι, μετά το μεσημέρι της Παρασκευής σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες, σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης.


Kλειστό θα παραμείνει το ΚΕΠ Αλεξανδρούπολης της Δευτέρα & την Τρίτη 6 και 7 Αυγούστου αντίστοιχα. Η υπηρεσία θα είναι κλειστή λόγω ανακαίνισης.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps