«Η δημοτική αρχή μπορούσε να αποτρέψει την αναστολή της λειτουργίας του ΕΦΚΑ Ορεστιάδας, και θα έπρεπε να επιμείνει». Αυτό ήταν το σχόλιο της επικεφαλής της παράταξης «Τόπος να Ζω» του Δήμου, ύστερα από το «κλείσιμο» του τμήματος στην περιοχή. Οι πολίτες θα πρέπει να μετακινούνται από δω και στο εξής στο Διδυμότειχο, με το ενδεχόμενο μετατροπής των αντιδράσεων σε κινητοποιήσεις και εκ μέρους των εργαζομένων, να παραμένει ανοιχτό.


«Οι υπουργοί θα έπρεπε να έρθουν στον Έβρο και στη Θράκη και να τείνουν χείρα βοηθείας. Αντ’ αυτού γίνεται προσπάθεια υπονόμευσης της περιοχής εκ των έσω». Αυτό δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο αντιπεριφερειάρχης του Νομού, λίγες ημέρες πριν την νέα σύσκεψη των αυτοδιοικητικών για την αποτροπή δημιουργίας νέου τμήματος νομικής σχολής στην Πάτρα. Η συνάντηση θα διεξαχθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ύστερα από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, προκειμένου να καθοριστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων.


Φορο-σοκ περιμένει τους ιδιοκτήτες ακινήτων πανελλαδικά, αφού και φέτος οι θα πληγούν από τη φορολογία. Αξιοσημείωτα είναι τα συμπεράσματα έρευνα που παρήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία τους, που κατέδειξε πως αρκετοί προτιμούν να ξεπουλήσουν και να πάνε στο ενοίκιο! Για το γεγονός, μίλησε στην εκπομπή «Με Διπλή Ματιά» του ΔΕΛΤΑ fm 102,3 ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Έβρου, Κώστας Γκοτσίδης.


Η ενημέρωση για την έγκαιρη διάγνωση αλλά και οι τρόποι αντιμετώπισης, αποτελούν τις δύο κεντρικές θεματικές της εκδήλωσης για την παγκόσμια ημέρα παιδικού καρκίνου, που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη. Εισήγηση θα πραγματοποιήσει ειδικός παιδίατρος, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσουν παιδικές φωνές, στέλνοντας τα μηνύματα του αγώνα και της ελπίδας κατά της νόσου.


Με δύο τετράποδους επισκέπτες, μοιράστηκαν τις σχολικές τους αίθουσες οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Απαλού στην Αλεξανδρούπολη. Τα παιδιά ενημερώθηκαν για ζητήματα σωστής συμπεριφοράς κι αντιμετώπισης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων, από τον πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου «Κιβωτός» και από ειδικό εκπαιδευτή, σε μια σχολική ημέρα διαφορετική από τις άλλες.


Στην Ξάνθη μπορεί να «χτυπά» η καρδιά της αποκριάς στην Θράκη, ωστόσο και οι όμορες περιφερειακές ενότητες προετοιμάζονται για το γεγονός. Οι κρατήσεις καταλυμάτων για το τριήμερο της αποκριάς έχουν γίνει ήδη με τον εσωτερικό τουρισμό να σημειώνει άνοδο τις συγκεκριμένες ημέρες.


Οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στην Κομοτηνή είχαν σαν αποτέλεσμα την ματαίωση της καρναβαλικής παρέλασης. Η διοργανώτρια αρχή όρισε νέα ημερομηνία, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουν την αποκριά.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps