Το πλαίσιο των Φορολογικών και Οικονομικών κινήτρων της κυβέρνησης, σε όσους επιλέξουν να στήσουν μια επιχείρηση αλληλέγγυας οικονομίας, εξήγγειλε, στο πλαίσιο της παρουσίας  του στο Impact Hub Athens ο Πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως η προοπτική τέτοιων επιχειρήσεων έχει διπλό σκοπό, αφού αφενός θα μπορεί να δίνει κίνητρο παραμονής και δραστηριοποίησης σε νέους ανθρώπους στην Ελλάδα και αφετέρου θα συμβάλλει οικονομικά στο ΑΕΠ της χώρας μας.


Τα σοβαρά, κατά τους ίδιους, ζητήματα της υποστελέχωσης και της υποχρηματόδοτησης του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου Έβρου, σκοπεύουν να αναδείξουν οι εργαζόμενοι, που θα δώσουν το παρόν στο διήμερο αγωνιστικών κινητοποιήσεων της ΠΟΕΔΗΝ, στη Θεσσαλονίκη. Η συγκέντρωση και το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας θα διεξαχθούν πριν την έναρξη της διεθνούς έκθεσης, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.


Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία, σε έως 120 μηνιαίες δόσεις, δρομολογείται για τα άτομα με επιχειρηματική δραστηριότητα που δεν υπάγονται στον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Η ρύθμιση, αφορά ελεύθερους επαγγελματίες που οφείλουν στο δημόσιο άνω του 85% των συνολικών τους χρεών καθώς και όσους χρωστούν έως 20.000 ευρώ προς όλους τους πιστωτές. Η ελάχιστη μηνιαία δόση θα είναι στα 50 ευρώ.


Την Εθνική Στρατηγική για τη Δημόσιο Διοίκηση για την τριετία 2017-2019, παρουσίασε ο Πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας αφού διερωτήθηκε για το που πήγαν τα δισεκατομμύρια που δαπανήθηκαν για τις τεχνολογίες πληροφορικής, υπογράμμισε πως στόχος είναι το Ψηφιακό Δημόσιο μέχρι το 2020. Ο ίδιος τόνισε πως σκοπός της κυβέρνησης, είναι οι βασικές συναλλαγές των πολιτών με τις δημόσιες υπηρεσίες, να γίνονται από τότε και στο εξής μέσω υπολογιστή ή ηλεκτρονικών συσκευών.


Ο κύριος Τσίπρας προετοιμάζει τη νέα γενιά ψεμμάτων ενόψει της ΔΕΘ. Είναι ο πολιτικός που φτιάχνει τη γενιά των 360 ευρώ. Αυτοί ήταν κάποιοι από τους σκληρούς χαρακτηρισμούς του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε βάρος του Πρωθυπουργού. Ο Βασίλης Κικίλιας επιτέθηκε σφοδρά στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις δηλώσεις και τις εξελίξεις σε Δημόσια Διοίκηση και Παιδεία.


Σε έκτακτη γενική συνέλευση, αναμένεται να τεθεί το θέμα της πώλησης των δύο θυγατρικών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στη Σερβία. Σε ότι έχει να κάνει με τη φετινή καμπάνια για την ΕΒΖ, πρόκειται να ξεκινήσει τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, στο εργοστάσιο, στο Πλατύ Ημαθίας και την 1η Οκτωβρίου στη μονάδα της Ορεστιάδας «εφόσον συμμαχήσουν οι καιρικές συνθήκες».


Οκτώ επισημάνσεις περιλαμβάνει το μεταρρυθμιστικό πλαίσιο που συζήτησε με εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων ο Πρόεδρος και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. «Αυτές θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να προσελκύσει επενδύσεις και να επιστρέψει σε βιώσιμο κύκλο ανάπτυξης», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Η επιλογή της Παπαστράτος να επενδύσει στη χώρα δικαιώνεται. Την επιλογή αυτή ήδη την ακολουθούν κι άλλοι». Αυτό, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός στην επίσκεψη του –συνοδεία Υπουργικών στελεχών- στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας στον Ασπρόπυργο. «Οι συνθήκες εξόδου από την επιτροπεία διαμορφώνονται και εμείς πρέπει να εξασφαλίσουμε τις εργασιακές σχέσεις, σε ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον», τόνισε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας.


«Η επίθεση της Κυβέρνησης στο διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών είναι πιο βίαιη από ποτέ. Ο στόχος μας είναι απλός: Να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη». Αυτά, μεταξύ άλλων, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην εισήγησή του στους τομεάρχες του κόμματός του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογράμμισε, για μια ακόμη φορά, την ανάγκη για πολιτική αλλαγή στη χώρα.


Την υποψηφιότητα του, προκειμένου να ηγηθεί του νέου φορέα που θα δημιουργηθεί για την Κεντροαριστερά, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Σκοπός μου είναι να ενώσω, τόνισε ο ίδιος, επισημαίνοντας την ανάγκη η νέα παράταξη να συσπειρώσει για το καλό της χώρας που χειμάζεται από την οικονομική κρίση.


35χρονος συμβασιούχος του Δήμου επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε στο πόδι το Δήμαρχο Ελευσίνας, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι μέσα στο Δημαρχείο. Ο δράστης συνελήφθη μάλιστα, λίγο μετά το περιστατικό σε καφετέρια. Για το γεγονός και την πορεία της Υγείας του Δημάρχου μίλησε ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Κοροπούλης. Η δήλωση που ακολουθεί, είναι από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.


Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News», ο υπουργός Επικράτειας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακοπουλος, δίνοντας το στίγμα των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης. Εκεί εκτιμά πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα καθώς το πρόγραμμα κινείται εντός των στόχων και υπογραμμίζει πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας το 2019 και επιτίθεται στη ΝΔ, καταλογίζοντας της ακροδεξιά στρατηγική.


Σελίδα 6 από 118

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps