Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα την περασμένη Παρασκευή. Ο λόγος η Έγκριση ψηφίσματος της Κ.Ε.Δ.Ε. που αφορά στη μη παραχώρηση δημοτικών ακινήτων στο «Υπερταμείο».


Ολοκληρώθηκαν οι διαβουλεύσεις εντός του περιφερειακού συμβουλίου για την διευθέτηση παλαιών χρεών για το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού. Το θέμα αφορούσε  στα χρέη του αρχικού κεφαλαίου των 85.000 ευρώ προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ. και Ασφαλιστικά Ταμεία


3 ώρες διήρκεσε η ανακριτική διαδικασία των δύο αστυνομικών που κατηγορούνται για διακίνηση παράτυπων μεταναστών. Η διαδικασία έλαβε χώρα στο δικαστικό μέγαρο της Αλεξανδρούπολης, ενώ οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Αύριο αναμένεται απολογία του τρίτου εμπλεκομένου.


Μεγαλώνει η ψαλίδα ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την Δημοσκόπη της MARC για το Πρώτο Θέμα. Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται μπροστά με 10,2 μονάδες ενώ την ίδια στιγμή- σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση- την άμεση προσφυγή στις κάλπες επιθυμεί η μεγάλη πλειονότητα της κοινής γνώμης.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps