Ψηφίστηκε, από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες της συγκυβέρνησης, η τροπολογία με τις τελευταίες αλλαγές για τις τηλεοπτικές άδειες. Στην εισήγησή του ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής χαρακτήρισε θωρακισμένη την απόφαση, δηλώνοντας πως η διαδικασία βαδίζει προς το τέλος της. Ο Νίκος Παππάς στάθηκε και στο θέμα του διαγωνισμού, αναφέροντας κάποιους εκ των όρων που θα τον διέπουν, και θα διαμορφώσουν το τηλεοπτικό τοπίο της επόμενης ημέρας.


«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας». Αυτό υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός στο πλαίσιο της 2ης Διεθνούς Διάσκεψης «Θρησκευτικός και Πολιτιστικός Πλουραλισμός και Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή». Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε το ρόλο της Ελλάδος στην Ειρήνη και στη Σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή, αναφερόμενος στις κινήσεις εξωτερικής πολιτικής της χώρας.


Η ολοκλήρωση της Τρίτης Αξιολόγησης και το θέμα της εξόδου στις αγορές χρήματος, ήταν κάποια από τα κυριότερα ζητήματα στο πλαίσιο της Ενημέρωσης από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εμφανίστηκε βέβαιος πως η αξιολόγηση θα κλείσει εντός χρονοδιαγράμματος, υπογραμμίζοντας ακόμη πως ο Γιάννης Μουζάλας χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού.


«Η Ελλάδα ανακτά πλέον τον ενεργό ρόλο της και αποκτά θέση στο παγκόσμιο σκηνικό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων. Ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε ότι «τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη, όμως δεν είμαστε πλέον του πεταματού, κι αυτό κάποιους τους στεναχωρεί».


Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, που εμφανίζει τον γραμματέα της ΝΔ  και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη να συνομιλεί με εκβιαστές και ποινικούς, να τους κάνει ρουσφέτια και να παίρνει δώρα. Το δημοσίευμα επικαλείται τα στοιχεία δικογραφίας, καθώς και το περιεχόμενο τηλεφωνικών συνομιλιών οι οποίες υπεκλάπησαν νόμιμα στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών, με το μέγαρο Μαξίμου να ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη  να δώσει εξηγήσεις.


«Παραγωγικές» χαρακτήρισε τις συναντήσεις που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ της ελληνικής πλευράς και των εκπροσώπων των θεσμών για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης η Έφη Αχτσιόγλου. «Η αξιολόγηση κινείται με ταχείς και εποικοδομητικούς ρυθμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σημειώνοντας ότι υπάρχει συνολικότερα ένα θετικό κλίμα.


Η Στρατιωτική Παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με την εντυπωσιακή επίδειξη ακριβείας με πολεμικό αεροσκάφος F-16 που έκανε ο επισμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος, από την ομάδα αεροπορικών επιδείξεων ΖΕΥΣ.


«Με τη μάχη του κατά του φασισμού και του ναζισμού και με την έφοδο της Εθνικής μας Αντίστασης στον ουρανό, ο ελληνικός λαός απέδειξε την αγάπη του για την ελευθερία», αναφέρει στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. «Η σκέψη όλων μας είναι σήμερα στη Γενιά του ’40» σημειώνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. «Οι αγώνες εκείνοι δείχνουν και τις μεγάλες δυνατότητες της Ελλάδας και των Ελλήνων.Σήμερα καλούμαστε να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην παραίτηση και στο συμβιβασμό", τονίζει στην ανακοίνωσή της για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου η Φώφη Γεννηματά.


Εκδόθηκε η νέα εγκύκλιος που αφορά στην έκδοση και ανανέωση των Δελτίων Μετακίνησης των Ατόμων με Αναπηρία. Το χρονοδιάγραμμα των αιτήσεων, εκπνέει στις 30 Νοεμβρίου, με τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου Έβρου, να δηλώνει πως θα πρέπει να δίνεται η δυνατότητα έκδοσης της κάρτας, όποτε το άτομο περνά από τα ΚΕΠΑ.


Στα αποτελέσματα της κυβερνητικής περιοδείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη. Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε διευκρινίσεις, αναφορικά με την υπόθεση εκσυγχρονισμού των πολεμικών μας αεροσκαφών. «Έχουμε συγκεκριμένο ταβάνι και δε μιλάμε για νέα δαπάνη και επιβάρυνση στον προϋπολογισμό», διευκρίνισε ο Πρωθυπουργός.


«Το αντιεμβολιαστικό κίνημα αποτελεί προπαγάνδα. Ο εμβολιασμός αφορά συνολικά στην κοινωνία και αποτελεί τη μεγαλύτερη ιατρική εφεύρεση». Αυτό σχολίασε ο διοικητής του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Έβρου, ύστερα από το θάνατο βρέφους από ιλαρά. Ο Δημήτρης Αδαμίδης επισήμανε ότι τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά, θα πρέπει να κάνουν δύο δόσεις εμβολίων, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των κρουσμάτων, που ξεπερνούν τα 300, φέτος στη χώρα μας.


Η ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων με κύριους άξονες τον Πρωτογενή Τομέα και την Τεχνογνωσία στις νέες Τεχνολογίες, βρέθηκαν στην ατζέντα της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κορέας. «Έχουμε πολλά να παρουμε από τη Νότιο Κορέα, και ιδίως στους τομείς της τεχνογνωσίας και της τεχνολογικής εξέλιξης», υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας.


Σελίδα 5 από 129

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps