Κι επίσημα βρίσκεται πλέον στην πλατεία του Φάρου, η «Ανάτασις Δέλτα», το γλυπτό η τοποθέτηση του οποίου προκάλεσε διχασμό στους Αλεξανδρουπολίτες. Στην επίσημη τελετή εγκαινίων το παρόν έδωσαν ο καλλιτέχνης Κωστής Γεωργίου, αλλά και ο Μητροπολίτης Άνθιμος, με τον Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη να δηλώνει ότι κάθε άποψη είναι σεβαστή, αρκεί να σέβεται τη διαφορετικότητα.


Από τις 9 το πρωί της Κυριακής 13 Μαΐου θα ανοίξουν οι κάλπες, για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Έβρου. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα, ενώ τα αποτελέσματα πρόκειται να ανακοινωθούν την επόμενη ημέρα. Φαβορί για τη θέση του Προέδρου, παραμένει ο Άκης Παρασκευόπουλος.


«Δεν υπάρχει πρόβλημα ρύπανσης στην περιοχή της Ξάνθης μετά το ατυχές περιστατικό της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο μπαταριών, τα σενάρια για ρύπανση από μόλυβδο είναι ανεδαφικά» αυτό μεταξύ άλλων τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων από τις μετρήσεις που έγιναν στην περιοχή. Κύριο μας μέλημα τώρα είναι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο κι εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο προς αυτήν την κατεύθυνση, τονίζει ο Κώστας Ζαγναφέρης.


Μια γιορτή για μικρούς ποδοσφαιριστές, διοργανώθηκε στο γήπεδο του Απαλού Αλεξ/πολης. Η λήξη των ακαδημιών ποδοσφαίρου, σηματοδότησε την αρχή των αθλητικών εκδηλώσεων για τα Ελευθέρια, ενώ έπονται ακόμη δύο.


Πλούσιο προδιαγράφεται το αθλητικό πρόγραμμα των «Ελευθερίων» της Αλεξανδρούπολης για το 2018. Στο πλαίσιό τους, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, ανακοίνωσε και την παρουσία δύο εθνικών ομάδων το επόμενο χρονικό διάστημα στην πρωτεύουσα του Έβρου, τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας όσο και σε επίπεδο αγωνιστικής δραστηριότητας.


«Παρέλαση» πολιτικών προσώπων θα λάβει χώρα στην Αλεξανδρούπολη, ανήμερα του εορτασμού της απελευθέρωσής της. Το παρόν αναμένεται να δώσει εκτός από τον ΠτΔ και τον Υφυπουργό Εξωτερικών, και ο Πρόεδρος της ΝΔ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά θα μεταβεί στην Ίμβρο, από κοινού με τον Οικουμενικό Πατριάρχη.


Μια ιστορική διαδρομή της πρωτεύουσας του Έβρου, παρουσιάζεται μέσα από την έκθεση «Αλεξανδρούπολη στην πορεία του χρόνου». Η διοργάνωση της εντάσσεται στο πλαίσιο των Ελευθερίων της, και αποτελεί μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν το παρελθόν και τα ιστορικά γεγονότα που άλλαξαν τη φυσιογνωμία της πόλης, μέσα από το φωτογραφικό φακό.


«Το Πανεπιστήμιο του Μέλλοντος και η Αγορά Εργασίας», είναι ο τίτλος της επιστημονικής ημερίδας που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στο πλαίσιό της, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, βρέθηκε στην Κομοτηνή και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πολιτικό Βαρόμετρο». Μέρος όσων απάντησε ο Κώστας Γουλιάμος αναφορικά με το παρόν και το μέλλον της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την προοπτική συμπράξεων μεταξύ των Δημόσιων και Ιδιωτικών Ιδρυμάτων, ευθύς αμέσως.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps