Μέχρι τις 31 Μαρτίου καλούνται οι επαγγελματίες των λαϊκών αγορών να ανανεώσουν τις άδειές τους στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου. Οι άδειες πλέον θα έχουν ισχύ έως και τρία χρόνια, με τη δημοτική αρχή να καλεί τους ενδιαφερομένους να μην αμελήσουν τη συγκεκριμένη ρύθμιση.


Κατόπιν διαρκούς αιτήματος της μουσουλμανικής μειονότητας που κατοικοεδρεύει στην οδό Άβαντος, το προσεχές διάστημα θα συγκληθεί συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αλεξανδρούπολης με θεματολογία που θα επικεντρώνεται αποκλειστικά στα προβλήματα της συγκεκριμένης περιοχής.


Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη για ακόμη μια χρονιά, την Καθαρά Δευτέρα. Στο άτυπο αυτό εθιμοτυπικό του εμπορικού συλλόγου, δεν θα συμμετάσχουν κάποιοι κλάδοι, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πολιτών, ένεκα των εθίμων της ημέρας.


Η παραδοσιακή γιορτή «Μάσλενιτσα», έλαβε για ακόμη μια φορά χώρα στην Αλεξανδρούπολη, εν αναμονή της αποκριάτικης παρέλασης. Τα μέλη του συλλόγου «Ρώσικο Σπίτι», έντυσαν με παραδοσιακά χρώματα το φετινό καρναβάλι, ευελπιστώντας τη μετατροπή της γιορτής σε θεσμό για την πόλη και τους πολίτες.


«Εντός των επομένων 30 ημερών θα εκδοθεί η απόφαση, από την οποία περιμένουμε δικαίωση», λέει ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Είναι «μη νόμιμος ο διαγωνισμός για την προμήθεια φωτιστικών τύπου LED» επιμένει να υποστηρίζει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΑΣΑ. Το θέμα της διακήρυξης του διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων LED ήρθε και πάλι στο προσκήνιο. Το 6ο κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, χαρακτήρισε ως μη νόμιμη τη διαγωνιστική διαδικασία. Το γεγονός προκάλεσε σειρά αντιδράσεων και νέο κύκλο αντιπαράθεσης στο Δήμο της πρωτεύουσας του Έβρου.


Άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του Κηποθεάτρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης κάνοντας γυαλιά-καρφιά οτιδήποτε βρήκαν μπροστά τους, στο χώρο των καμαρινιών ακριβώς πίσω από την σκηνή. Σπασμένες πόρτες, παράθυρα και καθρέφτες είναι μόνο κάποια από τα αντικείμενα που γνώρισαν τη μανία των δραστών.


Στην υλοποίηση της δημιουργίας ενός κέντρου σοβαρών νευρολογικών περιστατικών, προχωρούν η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και οι εξειδικευμένοι ιατροί που διαθέτει το νοσοκομειακό ίδρυμα. Στο Neuro Center, θα αντιμετωπίζονται σοβαρά νευρολογικά περιστατικά, όπως εγκεφαλικά επεισόδια και ανευρύσματα.


«Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω, από το αυτονόητο». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας, υποστηρίζοντας τις κινητοποιήσεις των καθαριστριών στα σχολεία. Οι εργαζόμενες στον τομέα της καθαριότητας στα σχολεία, διατράνωσαν τα αιτήματα τους για βελτίωση των συνθηκών εργασίας, αλλά και για την έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων τους, με 24ωρη απεργία.


Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για τη μαθητική καρναβαλική παρέλαση της Αλεξανδρούπολης, που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου. Ιδιαίτερα προσεκτικοί καλούνται να είναι οι οδηγοί, καθώς οι κεντρικοί δρόμοι θα κλείσουν, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps