Τη σύσταση μιας Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης έκτακτων αναγκών εξήγγειλε, από το Υπουργείο Εσωτερικών, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, 17 ημέρες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική. Η νέα Υπηρεσία, καταργεί τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στελεχώνεται, μεταξύ άλλων, και από επιστημονικό προσωπικό και θα λειτουργεί μέσω του Υπουργείου. 


Σε 2.143 συλλήψεις, προέβησαν τον Ιούλιου οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στο πλαίσιο των επιτυχιών που σημειώθηκαν, περιλαμβάνονται οι εξιχνιάσεις 45 περιπτώσεων απάτης και τριάντα-μιας κλοπών και διαρρήξεων. 


«Άνοιξε» εκ νέου η εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Πλέον είναι ενημερωμένη με τα καινούργια στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, συνεπώς οι δικαιούχοι καλούνται να υποβάλλουν ξανά τις αιτήσεις τους.


Ένα ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό κέντρο Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Επιστημών Υγείας


Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς σκηνικού, έγιναν κάτοικοι και περαστικοί, σε γειτονιά της Ξάνθης. Γυναίκα, πέταξε το νοικοκυριό της από το μπαλκόνι του σπιτιού της! 


Σε αυτοψία αυθαίρετων κατασκευών και δρόμων στη ζώνη Μάκρης – Μεσηβρίας, προχωρούν η πολεοδομία και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης. «Σε περίπτωση που βρεθούν αυθαίρετα θα υπάρξουν αποξηλώσεις», τονίζει ο Γιώργος Κουκουράβας, με τον Αντιδήμαρχο να εκφράζει -ωστόσο ταυτόχρονα- την πεποίθηση του, πως οι πολεοδομικές διατάξεις στην περιοχή έχουν τηρηθεί.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps