«Δεν θέλουμε τον πόλεμο, θέλουμε καλές σχέσεις με τη γείτονα, αλλά δεν θα πρόκειται να παίξουμε παιχνίδια προς όφελος του εσωτερικού της Τουρκίας», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ.


Την ανάγκη να αντιστραφεί άμεσα η αρνητική εικόνα της μετανάστευσης των χιλιάδων νέων της Πατρίδας μας στο εξωτερικό τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας απόψε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων της ΟΝΝΕΔ.


Πάμε τώρα στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και στον γενικό γραμματέα του Κομουνιστικού κόμματος Ελλάδος που εξαπέλυσαν σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση μέσω των ομιλιών που πραγματοποίησαν.


Την πλήρη στήριξη στις προσπάθειες της κυβέρνησης και του οικονομικού επιτελείου εξέφρασε ομόφωνα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η συζήτηση, σύμφωνα με πηγές, διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και χωρίς εντάσεις.


Δεσμεύομαι ότι θα μειώσω τους φόρους, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεοπτική συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου. Συμπλήρωσε πως ό,τι λείψει από τη μείωση των φόρων θα καλυφθεί από το συμμάζεμα του κράτους, τις ιδιωτικοποιήσεις και τις νέες επενδύσεις. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο αρχηγός της ΝΔ είπε πως δεν θα κάνει απολύσεις στο Δημόσιο, αλλά δεν θα ανεχτεί να μονιμοποιηθούν νέες στρατιές συμβασιούχων. Συμπλήρωσε πως η αντιστοιχία προσλήψεων - αποχωρήσεων θα είναι μία προς πέντε.


«Να βγάλουμε το καλοκαίρι του 2018 οριστικά την πατρίδα μας από τα μνημόνια και από την ταπεινωτική -πολλές φορές- επιτροπεία. Αυτό αποτελεί το πρώτιστο καθήκον μας», τόνισε στην εισήγησή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας. Ο ίδιος αναφέρθηκε εκτενώς στη συμφωνία, στα αντίμετρα και στην επόμενη ημέρα, ενώ εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά.


«Η ελληνική δικαιοσύνη απογοήτευσε την Αγκυρα για μια ακόμη φορά, καθώς δεν έδωσε την απαραίτητη στήριξη σε μια χώρα σύμμαχο, η οποία μάχεται την τρομοκρατία και την εγκληματικότητα». Αυτό μεταξύ άλλων αναφέρει το Τουρκικό Υπ. Εξωτερικών, αντιδρώντας στη νέα άρνηση έκδοσης των 2 εκ των 8 τούρκων στρατιωτικών, που αφίχθησαν στη χώρα μας λίγο μετά το ξέσπασμα του πραξικοπήματος στη γείτονα χώρα.


Δε θα ψηφίσουμε τα αντίμετρα γιατί θα ήταν σα να συμφωνούμε στα σκληρά μέτρα λιτότητας. Αυτό μεταξύ άλλων, επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Ο Βασίλης Κικίλιας ζήτησε μάλιστα από τον πρωθυπουργό να νομοθετήσει άμεσα, τα μέτρα που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη στήριξη του κοινωνικού συνόλου και ανέρχονται σε 865 εκατομμύρια ευρώ.


Με τους 13 Περιφερειάρχες της χώρας, με αντικείμενο τον εθνικό διάλογο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην ανάγκη χάραξης ενός νέου εθνικού αναπτυξιακού σχεδίου, για την κατάρτιση του οποίου ζήτησε τη βοήθεια των αυτοδιοικητικών.


Περίπου τα 2/3 των συνταξιούχων δε θα δουν καμία παρέμβαση στις συντάξεις τους. Αυτό μεταξύ άλλων, τόνισε σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ, η Υπουργός Εργασίας. Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στο χαρακτήρα της συμφωνίας που επετεύχθη με τους θεσμούς και μίλησε για τα κοινωνικά μέτρα, που η κυβέρνηση θέλει να θεσμοθετήσει μαζί με τα μέτρα περικοπών.


Η ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίου ιατρικού προορισμού, 12 μήνες το χρόνο, αποτέλεσε το μήνυμα και το ζητούμενο της διημερίδας Τουρισμού Υγείας, που διεξήχθη στο Μόντρεαλ Καναδά. Οι ομιλητές στάθηκαν ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα να μεταμορφωθεί ο τουρισμός υγείας, σε μία εθνική προσπάθεια και έναν σοβαρό πυλώνα ανάπτυξης, της ελληνικής οικονομίας.


Ισορροπημένη και βιώσιμη χαρακτήρισε την τεχνική συμφωνία που επετεύχθη, μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η συμφωνία έχει ουδέτερο δημοσιονομικό αποτέλεσμα, τόνισε Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος ανέφερε τα μέτρα που θα εφαρμοστούν το 2019 και το 2020, αναφέροντας επίσης και τα αντίμετρα που θα ψηφιστούν και θα εφαρμοστούν, εφόσον επιτευχθεί ο στόχος για 3,5% πλεόνασμα.


Σελίδα 4 από 92

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps