Σε προγραμματισμένο καθαρισμό και αντικατάσταση των αντλιών του αντλιοστασίου πίσω από το γήπεδο Φωτης Κοσμάς προχωρά η ΔΕΥΑΑ Αλεξανδρούπολης προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του δικτύου αποχέτευσης στην περιοχή Απολλωνιάδος. Οι εργασίες αφορούν στον καθαρισμό των σωληνώσεων, ενώ παρακαλούνται οι πολίτες να μειώσουν τις ποσότητες που θα απορρίπτωνται στην αποχέτευση κατά τις ώρες των εργασιών.


Για τη λειτουργία του Κέντρου Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης Ξάνθης καθώς και για τους στόχους που τίθενται για το επόμενο χρονικό διάστημα σε επίπεδο οργάνωσης μίλησε στη Δέλτα τηλεόραση, ο Προϊστάμενος του Κέντρου, Γιώργος Χατζηθεοδώρου


Για διεθνή αναγνώριση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην Ελλάδα μίλησε ο υπουργός υγείας, Ανδρέας Ξανθός. Με αφορμή στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, επισήμανε το μοντέλο των μονάδων οικογενειακής φροντίδας που αναπτύσσονται και αφορούν στις τοπικές Μονάδες υγείας.


Σε 1.000 προσλήψεις αναπληρωτών καθηγητών αναμένεται να προχωρήσει το προσεχές διάστημα το Υπουργείο Παιδείας με στόχο να καλυφθούν κάποια από τα κενά που υπάρχουν στα σχολεία. Παράλληλα, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου όλα τα σχολεία σε Πρωτοβάθμια και  Δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα είναι κλειστά, καθώς θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps