Επιχορήγηση προσφέρει στα μέλη του το Επιμελητήριο Έβρου, για συμμετοχή σε έκθεση μεγάλης εμβέλειας τροφίμων και ποτών. Εκ μέρους της διοίκησης, Ο Χριστόδουλος Τοψίδης ρωτήθηκε κι απάντησε και για την πορεία εξέλιξης του εγχειρήματος της δημιουργίας καταστήματος τοπικών προϊόντων στην Αλεξανδρούπολη, που σύμφωνα με τον ίδιο, θα ανοίξει τις πόρτες του το 2018.


Η συνεργασία με στόχο την ένταξη του βόρειου τμήματος του νομού Έβρου, στις αναπτυξιακές δράσεις της περιφέρειας, θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου της ένωσης επαγγελματιών και βιοτεχνών Ορεστιάδας και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού. Ο νέος πρόεδρος του επιχειρηματικού φορέα, στοχεύει στην τόνωση της τοπικής αγοράς, καθώς όπως επισημαίνει η περιοχή δεν θα πρέπει να υποβαθμίζεται εξαιτίας της θέσης της στο χάρτη.


Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, αποφάσισαν να επιδιώξουν οι επαγγελματίες του κλάδου καφέ και εστίασης ΑΜΘ, ύστερα από συνεδρίαση που διεξήγαγαν στην Κομοτηνή. Στη σύσκεψη μετείχαν και επιχειρηματίες από την Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι επισημαίνουν ότι θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στο καθεστώς της φορολόγησης.


«Είμαστε αναγκασμένοι από την αρμοδιότητα που έχουμε πάνω στο φάρμακο να ενημερώνουμε τον κόσμο». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης Αλέξανδρος Τσαπέκος, στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας που πραγματοποιείται μέσω της αποστολής φυλλαδίων μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ Κομοτηνής για την ορθή χρήση των φαρμάκων.


Οργισμένοι δηλώνουν οι παραγωγοί της ΕΒΖ του Έβρου, οι οποίοι επισημαίνουν ότι η διοίκηση της βιομηχανίας τους έχει πει ψέματα, αιτούμενοι συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο. Την ίδια στιγμή υπουργοί αλλά και κυβερνητικοί βουλευτές, επιχειρούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, δηλώνοντας ρητά ότι η αποπληρωμή των αγροτών είναι θέμα χρόνου, κι ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το μέλλον των ζαχαρουργείων να είναι ευοίωνο.


Με χρώματα και μουσικές γέμισαν από νωρίς το μεσημέρι οι κεντρικοί δρόμοι της Αλεξανδρούπολης το μεσημέρι του Σαββάτου, ημέρα της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης. Στον εορτασμό έλαβαν μέρος μικροί και μεγάλοι, που φόρεσαν τις στολές και την καλύτερη τους διάθεση, και γέμισαν με ζωντάνια τους δρόμους της πόλης, στέλνοντας το μήνυμα της αισιοδοξίας.


Για το ενδεχόμενο μεταφοράς του τόπου όπου διεξάγεται η καρναβαλική παρέλαση, μίλησε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, που συμμετείχε στον εορτασμό της Αποκριάς. Αυτοδιοικητικοί και πολίτες διασκέδασαν με την ψυχή τους στο κέντρο της πόλης, με το επόμενο ραντεβού να δίνεται στις Φέρες.


«Ο τόνος της διοίκησης είναι αχρείαστα καταγγελτικός. Οι εργαζόμενοι έχουν συμβάλλει σημαντικά για τη επίλυση του προβλήματος με τα ασανσέρ». Αυτό μεταξύ άλλων σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΚΝΕ, ύστερα από τη δημοσίευση του πορίσματος της ΕΔΕ. Εκ μέρους της διοίκησης, ο Δημήτρης Αδαμίδης επισημαίνει ότι δεν διεξήγαγε εκείνος την εξέταση, προσκαλώντας μάλιστα όποιον θέλει να υπερασπίζεται ενόχους, να το πράξει.


Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, είχε αντιπροσωπεία πέντε Δήμων, συμπεριλαμβανομένου και του Βαγγέλη Λαμπάκη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους Δήμους, όπως οι ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί. Ακόμη στα πρώτα ζητήματα, βρέθηκε και η χρηματοδότηση των 20.000.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου της περιφερειακής οδού, έργο μείζονος σημασίας για την περιοχή.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps