Σε πλήρη ετοιμότητα για την προοπτική εκδήλωσης πυρκαγιάς, βρίσκονται οι συναρμόδιες Υπηρεσίες, στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου. Οι υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους, έχουν θέσει το σύνολο του μηχανισμού σε επιφυλακή. Στο πλαίσιό της, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Αλεξανδρούπολης, προέβη σε ενημέρωση, αναφορικά με βασικές κινήσεις και εργασίες, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγουν οι πολίτες.


«Καμιά ευθύνη για όσα συνέβησαν στην Ανατολική Αττική δε φέρουν οι πολίτες» τονίζουν –μεταξύ άλλων- οι κυβερνητικοί βουλευτές στο νομό Έβρου, Γιώργος Καϊσας και Δημήτρης Ρίζος, στον απόηχο της απόδοσης ευθυνών για όσα συνέβησαν. Σε ό,τι έχει να κάνει με την παραίτηση Τόσκα, από την άλλη πλευρά, αμφότεροι εξηγούν ότι κανένας άνθρωπος δε θα μπορούσε να αντέξει αυτό το ηθικό βάρος.


Ως την αρχή του οριστικού τέλους για τη Λιμενική Ακαδημία αλλά και για την προοπτική εγκατάστασης Σχολής του Λιμενικού στην Αλεξανδρούπολη, χαρακτήρισε ο Νικόλαος Παπανικολόπουλος, ένα νέο προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε την 7η Αυγούστου. Ο Υποναύαρχος εν αποστρατεία, αναφέρθηκε στις προβλέψεις του, επισημαίνοντας πως μπήκε ταφόπλακα σε οποιαδήποτε τέτοια προοπτική για την πρωτεύουσα του Έβρου.


Με την ανάθεση της μελέτης για τη σιδηροδρομική σύνδεση της Καβάλας με την Ξάνθη ξεκινά ουσιαστικά το μεγάλο έργο για τη σιδηροδρομική Εγνατία και τη σύνδεση των λιμανιών της Βόρειας Ελλάδας με τα λιμάνια του Βουλγαρίας. Η ΕΡΓΟΣΕ ανέθεσε τη σχετική μελέτη για τη σύνδεση με την υφιστάμενη γραμμή ενώ υπολογίζεται ότι μετά το τέλος του έργου, ο χρόνος για τη διαδρομή από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Θεσσαλονίκη θα έχει μειωθεί κατά 3 ώρες.


Ικανοποίηση και αισιοδοξία επικρατούν στις τάξεις των επαγγελματιών, στον απόηχο της "Λευκής Νύχτας" της Αλεξανδρούπολης. Η διοργάνωση έφερε δεκάδες χιλιάδες κατοίκων και επισκεπτών στην αγορά, με πολλούς από αυτούς να καταναλώνουν, εκμεταλλευόμενοι τις πολύ καλές προσφορές. Στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, η διοργάνωση επανέφερε την απολύτως απαραίτητη θετική διάθεση.


3.000 κόσμου παρευρέθησαν στα Κάστρα της Νέας Περάμου Καβάλας, σε μια συναυλία που δόθηκε από το Γιώργο Νταλάρα και το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Αγαπημένες μελωδίες «παρέσυραν» τους παρευρισκομένους σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.


Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία σε δασικές περιοχής, από το πρωί της 10ης Αυγούστου μέχρι νεωτέρας σε όλο το νομό Έβρου, συμπεριλαμβανομένης και της Σαμοθράκης, κατόπιν απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη. Ο δείκτης επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς βρίσκεται στο 3, με τους αρμοδίους να εφιστούν την προσοχή σε όλους και ειδικότερα σε όσους προβαίνουν σε εργασίες στο ύπαιθρο.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps