Ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Έβρου και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Σουφλίου, Παναγιώτης Τσίρτσης, για τα προβλήματα στις σχολικές μονάδες του Έβρου.

Ποια τα βήματα κινητοποιήσεων που χαράσσουν από κοινού με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία της χώρας;

 


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, για τα προβλήματα και τις ανάγκες των ανδρών που βρίσκονται στην "πρώτη γραμμή".

Πόσο έτοιμοι και εξοπλισμένοι είναι ώστε να αντιμετωπίζουν την αύξηση των ροών προσφύγων και μεταναστών;

 


Ο Πρόεδρος του "Φοίνικα Αλεξανδρούπολης" για τις εικόνες της ντροπής με προπονητές και αθλήτριες να ... σκουπίζουν τα νερά -εν ώρα αγώνα- στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος".

Ποια η φετινή πορεία, ο προγραμματισμός και η στόχοι των αθλητριών της ομάδας;

 


Ιστορική είναι η συμφωνία Τσίπρα - Ιερώνυμου που αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για τον εξορθολογισμό των σχέσεων Κράτους - Εκκλησίας. Πάμε να παρακολουθήσουμε το σχετικό απόσπασμα από το Διάγγελμα του Πρωθυπουργού


30% έχει μειωθεί - σε σχέση με πέρυσι- η επισκεψιμότητα των Τούρκων τουριστών στα καφέ και καταστήματα εστίασης της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι τουρίστες της γείτονας κατά την διάρκεια του φετινού έτους,  προτίμησαν περιοχές όπως την Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη αλλά και νησιά όπως την Ρόδο.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps