Ένα μεγάλο «όχι» στην κατασκευή διοδίων στην είσοδο της πόλης της Καβάλας, διατράνωσαν αυτοδιοικητικοί, φορείς και σύλλογοι το μεσημέρι της Τρίτης 15 Μαϊου στην πλατεία Ελευθερίας. Κοινό τους επιχείρημα αλλά και απαίτηση να μην επιβαρύνονται οι Καβαλιώτες αλλά και οι επισκέπτες της πόλης τόσο από οικονομικής όσο και περιβαλλοντικής άποψης.


Ανακοίνωση αναφορικά με την αύξηση των μεταναστευτικών ροών στο νομό Έβρου, εξέδωσε η τοπική Τομεακή Οργάνωση του ΚΚΕ. Τα μέλη της κάνουν λόγο για ανάγκη βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης, αλλά και εξάλειψης των αιτίων που αναγκάζουν χιλιάδες ανθρώπους να φύγουν από τα σπίτια τους.


Η κατασκευή ενός νέου δικτύου ύδρευσης που θα μεταφέρει νερό από την Καβάλα στους ορεινούς οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες οι περιοχές αυτές, ήταν η κύρια ανακοίνωση του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος σήμερα από την Καβάλα. Τα Δύο σημαντικά αυτά έργα υποδομής είανι χρηματοδοτούμενα στο ένα μέρος τους από τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου και στο άλλο από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.


Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε η άφιξη της εικόνας της Παναγίας Τριφώτισσας από την Αίνο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ανήμερα της ημέρα του εορτασμού των Ελευθερίων της πόλης. Περισσότερα στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Την μακρά παρουσία των Προσκόπων και τον τρόπο με τον οποίο επηρέασαν την ιστορική διαδρομή της Αλεξανδρούπολης, αποτυπώνει η έκθεση που φιλοξενείται στο Νομαρχείο. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα, την οποία οι πρόσκοποι επιθυμούν να μετουσιώσουν σε μουσείο Προσκοπισμού, στο μεσοπρόθεσμο μέλλον.


Ανοιχτή πρόσκληση σε συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του τοπικού ποδοσφαίρου,  απευθύνει ο Παναγιώτης Λογαράς, ένας εκ των δύο διεκδικητών της Προεδρίας της ΕΠΣ Έβρου, στον έτερο υποψήφιο Παντελή Χατζημαρινάκη. Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα στο τέλος Μαΐου, και θα κρίνει το μέλλον του αθλήματος στο νομό για τα επόμενα 4 χρόνια.


Τρία ρητά μηνύματα προς την Τουρκία, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την Αλεξανδρούπολη, όπου βρέθηκε ανήμερα του εορτασμού της 14ης Μαΐου. Ο Προκόπης Παυλόπουλος αναφέρθηκε κυρίως στους 2 Έλληνες κρατούμενους στρατιωτικούς στην Αδριανούπολη, επισημαίνοντας πως η κράτησή τους είναι αυθαίρετη και καλώντας τη γείτονα, να αναλάβει τις ευθύνες της.


Υπερήφανα παρέλασαν μπροστά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα μαθητικά και στρατιωτικά τμήματα στην Αλεξανδρούπολη, την 14η Μαΐου. Την παρέλαση παρακολούθησε πλήθος πολιτών, με τον Προκόπη Παυλόπουλο να εύχεται χρόνια πολλά, επισημαίνοντας πως για αυτό το στρατό και τη νεολαία, οφείλουμε να είμαστε περήφανοι.


Την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ζήτησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, από την Αλεξανδρούπολη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την πρωτεύουσα του Έβρου ανήμερα της γιορτής της 14ης Μαΐου, όπου συμμετείχε στην δοξολογία και παρακολούθησε την παρέλαση.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps