Στο πλαίσιο της ημέρας τροχαίων ατυχημάτων στις 19 Νοεμβρίου, μαθητές ενημερώνονται καθημερινά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την ασφαλή οδήγηση.


Το σκακιστικό τμήμα του "Εθνικού" Αλεξανδρούπολης διοργανώνει το 6ο Ατομικό Πρωτάθλημα RAPID «Φάρος Αλεξανδρούπολης 2017». Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 19 Νοεμβρίου σε ξενοδοχειακή μονάδα.


Λίγες ημέρες έμειναν για την διεξαγωγή του 6ου συνεδρίου παραγωγικής ανασυγκρότησης για την περιφέρεια ΑΜΘ, που θα λάβει χώρα στην έδρα της περιφέρειας στην Κομοτηνή 13 και 14 Νοεμβρίου. Το παρόν θα δώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με 15 ακόμη υπουργούς, ενώ επί τάπητος θα τεθούν ζητήματα ανάπτυξης και ενίσχυσης των υποδομών της περιφέρειας, αλλά και τα αιτήματα αυτοδιοικητικών και φορέων.


Το θέμα της επίσκεψης του Αντιπροέδρου της Τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου, συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας, λίγες μέρες πριν την επίσκεψή του στη Θράκη. Το σώμα με απόφασή του απαιτεί σεβασμό και τήρηση της Συνθήκης της Λωζάνης, με τον δήμαρχο να ζητά και από τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς να στηρίξουν έμπρακτα, την απόφαση αυτή.


Υπάρχουν περιθώρια ανάπτυξης παρά την δύσκολη οικονομική περίοδο, δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης μετά και την παρουσίαση του σχεδιασμού για την περιφέρεια ΑΜΘ από τον περιφερειάρχη. Ο Χρήστος Μέτιος, ανακοίνωσε το αναπτυξιακό σχέδιο, επισημαίνοντας ότι θα αναθεωρήσει την εφαρμογή του σε έναν χρόνο.


Εκδήλωση πληροφόρησης με θέμα τις πρόσφατες αλλαγές στην Κοινωνική Ασφάλιση και την Εργατική Νομοθεσία και εργαστήριο ομαδικής πληροφόρησης ανέργων με θέμα τις τεχνικές εύρεσης εργασίας, διοργανώνουν στην Αλεξανδρούπολη το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ. Παράλληλα, θα διοργανωθούν ενημερωτικά εργαστήρια τεχνικών εύρεσης εργασίας.


Η έγκυρη αναγνώριση των μορφών που μπορεί να λάβει η παιδική σεξουαλική κακοποίησης, αλλά και η αντιμετώπισή τους, είναι η κεντρική θεματική της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Έβρου σε συνεργασία με τον συμβουλευτικό σταθμό νέων, στην Αλεξανδρούπολη. Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί αλλά και μαθητές, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το φαινόμενο, που σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία αφορά 1 στα 5 παιδιά παγκοσμίως.


Θετικός είναι ο απολογισμός της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, στο κλείσιμο της φετινής αντιπυρικής περιόδου για το νομό Έβρου. Ο αριθμός των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν, παρουσίασε μικρή μείωση, ωστόσο ο αριθμός των εκτάσεων που κάηκαν παρουσίασε αύξηση, γεγονός που κράτησε σε επαγρύπνηση και διαρκή ετοιμότητα την πυροσβεστικές δυνάμεις.


Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη θρακιώτικη μουσική και παράδοση, διοργανώνει το σύνολο παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο πνευματικό κέντρο, το βράδυ του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps