Ολοκληρώθηκε με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, το 1ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Αλεξανδρούπολη. 211 αθλητές, γέμισαν το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», δείχνοντας στην πράξη πως τα επόμενα βήματα του πινγκ-πονγκ είναι σταθερά και γίνονται σε γόνιμο έδαφος.


Εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές επισκέφθηκαν την Αλεξανδρούπολη, για να παραστούν στην πρώτη κοπή πίτας του Moto Club. 20 συνολικά σύλλογοι, από όλη τη βόρειο Ελλάδα, ανέβηκαν στα δίκυκλά τους, οδήγησαν στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι δικυκλιστές έστειλαν κοινωνικά μηνύματα, με αποδέκτες τους σημερινούς, αλλά και τους μελλοντικούς οδηγούς.


Ως κρίσιμα χαρακτήρισε τα επόμενα 24ωρα ο αντιδήμαρχος Φερών, μετά την αύξηση των υδάτων στο πέταλο σε όριο συναγερμού. Ο ίδιος, εφιστά την προσοχή όσων κινούνται στις παραποτάμιες περιοχές, καθώς αναμένονται μεγάλες ποσότητες νερού από τη Βουλγαρία.


Δύο ώρες διήρκεσε η συνάντηση των βουλευτών της ΠΑΜΘ με την διοίκηση της ΕΒΖ, για το μέλλον της λειτουργίας  των εργοστασίων. Στον απόηχο αυτής, ο βουλευτής  ΣΥΡΙΖΑ του  Έβρου, δηλώνει ότι έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από στρατηγικούς επενδυτές, ωστόσο μέχρι να υπογραφεί συμφωνία, «δεν μπορεί να γίνει τίποτα».


Οι αγρότες του νοτίου Έβρου βγήκαν στους δρόμους με τα τρακτέρ τους, ως ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία. Εκπρόσωποι του πρωτογενούς τομέα πραγματοποίησαν, ειρηνικές συγκεντρώσεις, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και μελλοντικών δράσεων.


Πλήθος αδέσποτων ζώων θανατώθηκαν στα Δίκελλα Αλεξανδρούπολης, αφού κατανάλωσαν δηλητηριασμένα δολώματα. Η δημοτική αρχή πρόκειται να υποβάλλει μήνυση για το περιστατικό, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να επισημαίνει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στο οποίο είναι δύσκολο να βρεθεί λύση.


Με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα διεξάγεται για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη, το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Μικροί και μεγάλοι ρίχτηκαν από νωρίς το πρωί στη μάχη του πινγκ –πονγκ στην αρένα του κλειστού γυμναστηρίου, με το τουρνουά να αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου.


Συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς του Έβρου, πρόκειται να έχει ο τομεάρχης της ΝΔ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θράκη. Ο Νίκος Δένδιας θα επισκεφθεί το νομό την Τρίτη 13 Μαρτίου, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος, θα συζητηθεί και το ζήτημα της κράτησης των Ελλήνων στρατιωτικών.


Τρεις συλλήψεις περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο της ευρύτερης περιοχής της Αλεξανδρούπολης για την 9η Μαρτίου. Δύο ημεδαποί συνελήφθησαν για κλοπή και παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα, ενώ ο έτερος συλληφθείς «πιάστηκε» για μεταφορά 881 κιλών παράνομων οστράκων που προόριζε για εμπορία.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps