«Ζητήσαμε τη συνεργασία της Τουρκίας στο θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών, όμως δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα». Αυτό –μεταξύ άλλων- τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου αναφορικά με ένα από τα μείζονα θέματα που καλούνται -διαχρονικά- να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι του νομού. Όσα ανέφερε για το γεγονός ο Δημήτρης Πέτροβιτς, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Τη νέα σελίδα στη ζωή τους, σκέφτονται και καλούνται να ζωγραφίσουν πλέον, οι απόφοιτοι των Λυκείων και των ΤΕΙ της χώρας. Η συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων ολοκληρώθηκε και οι υποψήφιοι εισακτέοι, αναμένουν πλέον την ανακοίνωση των βάσεων των Σχολών. Εκτιμήσεις για την εικόνα που θα παρουσιάσουν, καθώς και ποιοτικά χαρακτηριστικά που διέπουν την τελική τους μορφή, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Να προσέλθουν άμεσα στη ΔΕΥΑΑ για να ρυθμίσουν τα χρέη τους, κάλεσε τους δημότες, ο πρόεδρος της Επιχείρησης. Μιλώντας στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης, ο Γιώργος Ουζουνίδης ρωτήθηκε και απάντησε, για τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης που βρίσκονται σε εξέλιξη.


Συνάντηση επιστημονικών φορέων και συλλόγων, με γνώμονα την ενημέρωση γύρω από το πρόγραμμα "Εξοικονόμηση Κατ οίκον 2", διεξήχθη στην Ξάνθη. Στο επίκεντρό της, βρέθηκαν οι παράμετροί του και ο αντίκτυπός τους στα νοικοκυριά αλλά και στην εθνική οικονομία.


Έξαρση του δάκου στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, κατέγραψε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Στο πλαίσιό της, και με φόντο την ταχεία αναχαίτιση της εξάπλωσής του, οι ελαιοπαραγωγοί καλούνται να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία, και να ζητήσουν συνδρομή και συμβουλές από τους γεωπόνους της.


«Όλα αυτά τα σενάρια είναι για να γελάμε, διότι δεν είχαμε καμία δοσοληψία, ποτέ οικονομικής φύσεως. Οτιδήποτε έγινε, έγινε με διαφάνεια, καθαρότητα και με εγκρίσεις του ελληνικού κράτους» . Αυτό -μεταξύ άλλων- επισημαίνει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, αναφορικά με την υπόθεση των Ρώσων απελαθέντων διπλωματών, με γνώμονα την οποία –πανελλαδικής εμβέλειας- μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχουν την πρωτεύουσα του Έβρου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους.


Μετά την ολοκλήρωση της Alexpo 2018, η αποτίμηση της εμπορικής έκθεσης κλείνει με θετικό πρόσημο για το Επιμελητήριο Έβρου. Μάλιστα, στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε καταδεικνύεται το μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο των επισκεπτών όσο και των εκθετών που φιλοξενήθηκαν. Για τον αντίκτυπο της διοργάνωσης, ρωτήθηκε και απάντησε ο Χριστόδουλος Τοψίδης.


Πλήθος κόσμου συνέρρευσε, από την παραμονή του εορτασμού της Αγίας Μαρίνας στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ναό της, στο Μαϊστρο της Αλεξανδρούπολης. Το απόγευμα της Δευτέρας τελέστηκαν ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Ανθίμου, ενώ οι πιστοί προσκύνησαν την εικόνα και το λείψανο της Αγίας.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps