200 παράτυποι μετανάστες, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο βδομάδες, έκλεισαν τον δρόμο στο ύψος του κόμβου της Καβύλης στον Βόρειο Έβρο. Για μία ώρα περίπου κανένα αυτοκίνητο δεν περνούσε από το σημείο, ανάμεσα σε αυτά και των στρατιωτικών, δημιουργώντας αγανάκτηση και προβληματισμό, ως προς τον ανενόχλητο τρόπο με τον οποίο κατάφεραν τα 200 αυτά άτομα να φτάσουν μέχρι τον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου.


Με άξονα την ευημερία και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών πορεύεται ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, και υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Μυτιληνός. Επιρρίπτοντας ευθύνες περί αργοπορίας στην σημερινή δημοτική αρχή,  μιλά για άμεσες και στοχευμένες επεμβάσεις που θα βελτιώσουν τις ζωές των αλεξανδρουπολιτών.


Με κύριο άξονα την επίτευξη της πρόσθετης ενίσχυσης για τους παραγωγούς της Ροδόπης πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Ροδόπη Ιλχάν Αχμέτ. 


«Κατά την κατάθεση του ετήσιου προϋπολογισμού εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί το πότε θα λάβουν οι αγρότες του Έβρου τις αποζημιώσεις για τις πρόσφατες καταστροφές στις καλλιέργειες τους». Αυτό μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς λίγες μέρες μετά την συνομιλία με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη.


Μετά την απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για αυτοκεφαλία της Ουκρανικής Εκκλησίας, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία δείχνει την αντίδρασή της, ανακοινώνοντας ότι κόβει όλους τους δεσμούς με το Φανάρι. 


Βέβαιος ότι η παράταξη του «Συνεργασία-Ανάπτυξη-Συνοχή», θα φτάσει σε μία άνετη νίκη στις δημοτικές εκλογές, εξέφρασε ο Παναγιώτης Καλακίκος. Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη στο θέμα του απορριματοφόρου που κυκλοφορούσε χωρίς να έχει εκτελωνιστεί, ενώ χαρακτήρισε ανύπαρκτη την τωρινή δημοτική αρχή.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps