"Οδεύει" προς οριστικοποίηση η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Κ. Κατσιμίγα στην Περιφέρεια


Επίθεση με αγνώστου τύπου όπλο σημειώθηκε τα ξημερώματα σε χώρο εστίασης και συγκεκριμένα internet cafe, στην Αλεξανδρούπολη. Δύο τρύπες στην τζαμαρία και μία σπασμένη γυάλινη πόρτα είναι ο απολογισμός της επίθεσης, ενώ οι δράστες όπως και τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα.


Η σωστή απογραφή των κατοίκων της Μάκρης θα φέρει αναβάθμιση της περιοχής τόνισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ για την Αλεξανδρούπολη, δηλώνοντας πως θα καταθέσεις την πρότασή του προς τη δημοτική αρχή για  ανακήρυξη της περιοχής της Μάκρης, ως Δημοτικής Κοινότητας.


Το κτίριο της ΓΑΙAΟΣΕ απέναντι από το μειονοτικό σχολείο της Αλεξανδρούπολης ζητά να του παραχωρήσουν ο δήμαρχος, Βαγγέλης Λαμπάκης προκειμένου να διασφαλίσει την καθημερινότητα των μαθητών.


Κατάμεστη  ήταν -τις πρωινές ώρες- η λαϊκή αγορά της Αλεξανδρούπολης. Εκατοντάδες πολιτών βγήκαν στον δρόμο και ψώνισαν αν και οι πωλητές φαίνεται να έχουν διαφορετική άποψη όσον αφορά στην αγοραστική κίνηση…


Ημερίδα με στελέχη του ΕΦΚΑ παρουσία του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου διοργανώθηκε στην Κομοτηνή. Στόχος ήταν η ενημέρωση περί της πορείας και τις προοπτικές εξέλιξης του φορέα και οργάνωση και λειτουργία Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Υποστήριξης.


Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σαμοθράκη με τον τραγικό χαμό ενός 21χρονου που καταπλακώθηκε από τοίχο κατά την διάρκεια οικοδομικών εργασιών. Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του συμβάντος και έγιναν προσαγωγές ατόμων που σχετίζονταν με τις εργασίες.


Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης. Ο σκοπός της επίσκεψης του ήταν διπλός. Από την μία θέλησε να τονίσει πως η Νέα Δημοκρατία πρόκειται να στηρίξει τον δήμαρχο της πόλης Βαγγέλη Λαμπάκη και από την άλλη πως η επιλογή του κόμματος για τις περιφερειακές εκλογές, στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης είναι ο Χρήστος Μέτιος.


Επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος. Το θέμα των συντάξεων ήταν ένα από τα κυριότερα για τα οποία μίλησε, ενώ συναντήθηκε με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.


Με θετικό πρόσημο- και 50.000€ στα ταμεία- έκλεισε ο ισολογισμός της ΔΗΚΕΠΑΟ σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό συμβούλιο της Ορεστιάδας το απόγευμα της Τρίτης. Καταρρίπτοντας του μύθους και την λασπολογία, ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, μίλησε για το έργο που επιτελεί.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps