Με σταθερά βήματα φαίνεται πως προχωρά, η διαδικασία ανέγερσης του νέου νοσοκομείου στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με τον διοικητή του «Σισμανόγλειου», οι εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη, με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης τα 4 χρόνια, εφόσον όλα κυλήσουν βάσει του χρονοδιαγράμματος.


«Άνοιξε» στην Αλεξανδρούπολη, το πρώτο για την Περιφέρεια ΑΜΘ, Κέντρο Υποστήριξης Δανειοληπτών. Τα συμβουλευτικά ραντεβού κλείνονται τηλεφωνικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μετά την Αλεξανδρούπολη, σειρά παίρνουν και οι υπόλοιπες πρωτεύουσες των Ενοτήτων της Περιφέρειας.


Στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη θα βρεθεί ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, στο τέλος του Ιανουαρίου. Ο Κώστας Πουλάκης θα λάβει μέρος σε ανοιχτή εκδήλωση, που εντάσσεται στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου κυβέρνησης και τοπικής αυτοδιοίκησης, για την αλλαγή του εκλογικού νόμου.


Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου θα δουν στους λογαριασμούς, τα χρήματα των επιδομάτων πρόνοιας οι δικαιούχοι. Η καταβολή τους διεξάγεται σε δίμηνη βάση, ενώ ετησίως για τον Έβρο, διατίθεται το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ.


Τα δημοσιογραφικά τους ερωτήματα, έθεσαν στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου. Τα αφιλτράριστα και εξαιρετικά ενδιαφέρονται ερωτήματα, των νεαρών δημοσιογράφων, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


«Η απόφαση του διοικητή είναι εξωφρενική, σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να συμβεί». Αυτό, μεταξύ άλλων, δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ύστερα από τη μετακίνηση νοσηλεύτριας σε διοικητική υπηρεσία. Την καταγγελία του Χριστόδουλου Μεντίζη, ο οποίος κάνει λόγο για επιδείνωση του προβλήματος της υποστελέχωσης, ακολούθησε ανακοίνωση του Δημήτρη Αδαμίδη σε έντονο ύφος.


Έξι συνολικά έργα ριζικής ανάπλασης του αστικού τοπίου της Αλεξανδρούπολης, περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής, τον οποίο πρόκειται να ανακοινώσει ο δήμαρχος στην επόμενη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής. Στόχευση του Δημάρχου είναι η ένταξη των έργων, σε πρώτη φάση, σε μια οριστική και ολοκληρωμένη μελέτη, ενώ για την υλοποίηση τους θα διακηρυχτεί διαγωνιστική διαδικασία, που θα προβλέπει και την απονομή χρηματικών επάθλων για τις τρεις καλύτερες προτάσεις.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps