Ανησυχία έχει προκαλέσει το γεγονός θανάτωσης κυνηγετικού σκύλου στην περιοχή της Μεσημβρίας που ήρθε σε επαφή με μολυσμένη κατσίκα. Το γεγονός καταγγέλθηκε στον κυνηγετικό σύλλογο Αλεξανδρούπολης και έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.


Σχέδιο δράσης και όχι υποσχέσεων χαρακτήρισε τον σχεδιασμό που έχει για την περιοχή ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος. Σε ειδική εκδήλωση ο περιφερειάρχης, παρουσία βουλευτών δημάρχων και φορέων, έκανε τον απολογισμό του ενός έτους που βρίσκεται στο τιμόνι της διοίκησης της περιφέρειας.


Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο χρονικό διάστημα για δημιουργία Νατοϊκής Βάσης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και η άφιξη λίγες ημέρες μετά στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης των Αμερικανικών ελικοπτέρων, πυροδότησαν τα σενάρια στα οποία βάζει ένα τέλος ο πρόεδρος του οργανισμού λιμένος Χρήστος Δούκας.


Σε καλή κατάσταση βρήκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ορεστιάδας, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Ωστόσο το Διδυμότειχο φαίνεται πως αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα στο συγκεκριμένο θέμα καθώς δεν είναι αποσαφηνισμένο ούτε το ιδιοκτησιακό καθεστώς.


Το νερό … νεράκι είπαν οι κάτοικοι του Διδυμοτείχου τις προηγούμενες μέρες, καθώς σημειώθηκαν βλάβες σε κεντρικούς αγωγούς με αποτέλεσμα το νερό στις βρύσες να στερέψει κυριολεκτικά και τον δήμαρχο να ζητά πλέον επιτακτικά την ένταξη του έργου σε πρόγραμμα χρηματοδότησης από την περιφέρεια.


1,5 τόνο κεφάλια έπιασε ψαράς από την Αλεξανδρούπολη ανοιχτά της Μάκρης. Τα νόστιμα ψάρια πωλoύνται στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Όπως δήλωσε ο ψαράς δεν είναι η πρώτη φορά που πιάνει τόση μεγάλη ποσότητα ψαριών και το απέδωσε απλά στην καλή του τύχη ευχόμενος, αυτή η καλή ψαριά να είναι μόνο η αρχή.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps