Βραβείο ποιότητας γαστρονόμου για το ταχίνι του Έβρου
Μία σημαντική διάκριση απέσπασε το ταχίνι που παράγεται με αποκλειστικά βιολογικό τρόπο στα Βρυσικά του Διδυμότειχου. Διακρίθηκε στα βραβεία γαστρονόμου 2019 και μάλιστα ο ιδιοκτήτης της εταιρίας παρέλαβε σε ειδική τελετή. Πρόκειται για τον γεωπόνο Θανάση Πολυζωΐδη, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του αποφάσισε να επενδύσει στον τόπο του, στηριζόμενος σε ένα παραδοσιακό προϊόν που σήμερα εξάγεται σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.