Η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά "Απέναντι" στον Δέλτα FM 102,3

Η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά "Απέναντι" στον Δέλτα FM 102,3

Οι Απέναντι στον Δέλτα FM 102.3

Μαζί μας για μία κουβέντα εφ' όλης της ύλης η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά. Η επίσκεψη των υποψήφιων ευρωβουλευτών αύριο στον Έβρο, η προσπάθεια για τη δημιουργία μίας προοδευτικής συμμαχίας, στην οποία, δεν βοηθούν τα ... ενσταντανέ Κουρουμπλή με Αμβρόσιο, μία ενέργεια που, όπως είπε, "καταδικάζουμε απόλυτα".
Μιλάμε επίσης για το νομοσχέδιο που προβλέπει τη δημιουργία της Αναπτυξιακής Τράπεζας, η οποία θα στηρίξει επιχειρήσεις και επενδύσεις, αλλά και για τη ρύθμιση που αφορά συγκεκριμένα την ενίσχυση μικρών επιχειρήσεων, για λειτουργικές δαπάνες και μισθολογικό κόστος, στις λιγότερο αναπτυγμένες περιοχές, όπως είναι η ΑΜΘ και ο Έβρος.
Ακόμη, απαντά στο συνάδελφό της από τη ΝΔ Αναστάσιο Δημοσχάκη, σχετικά με την ερώτηση που κατέθεσε για τις καλύβες του Δέλτα, αποδίδοντάς τη στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται κανένα θέμα κατεδάφισής τους. Τέλος, αναφέρεται στις νέες ακτοπλοϊκές συνδέσεις που θα προκηρυχθούν για τη Σαμοθράκη.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps