Η εκδήλωση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών στην Αλεξανδρούπολη "Απόψε διασκεδάζουμε"

Η εκδήλωση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών στην Αλεξανδρούπολη "Απόψε διασκεδάζουμε"

Οι Απέναντι στον Δέλτα FM 102.3

Για την αποψινή, ξεχωριστή εκδήλωση του Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Αλεξανδρούπολης, στο Ταράτσα book'n'coffee της Alexandroupolis Public Library με stand up comedy με θέμα "Απόψε ΔιασκεδάζουΜΕ τα στερεότυπα" και δωρεάν είσοδο για όλους, μιλήσαμε με τον κοινωνιολόγο του Κέντρου Δημήτρη Στεφανίδη.
Με την ευκαιρία αυτή, συζητήσαμε για τα κάθε είδους στερεότυπα που έχουν βαθιές ρίζες στην κοινωνία μας, σε τόσο μεγάλο βαθμό που πολλές φορές οδηγούν σε περιστατικά βίας, με θύματα γυναίκες, παιδιά, ξένους, οποιονδήποτε διαφορετικό από εμάς. Η ενημέρωση στα σχολεία, ο ρόλος των ΜΜΕ και η ανάγκη για μηδενική ανοχή απέναντι σε οποιοδήποτε κρούσμα βίας και σεξιστικής ή ρατσιστικής συμπεριφοράς.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps