Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (Bullying)

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (Bullying)

Οι Απέναντι στον Δέλτα FM 102.3

Με αφορμή τη σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (Bullying) μιλήσαμε με την Τομεάρχη Παιδείας του Δήμου Αλεξανδρούπολης και Προϊστάμενη στην Alexandroupolis Public Library Katie Makri για την πολύ σημαντική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 6.30, στο χώρο της βιβλιοθήκης. Είναι μία ακόμη δράση ενημέρωσης των γονέων της πόλης, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Αλεξανδρούπολης. Οι αξιόλογοι ομιλητές θα αναφερθούν σε όλες τις πτυχές του φαινομένου που υπήρχε πάντα, όμως, τα τελευταία χρόνια, δείχνει να έχει πάρει ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις.
Παράλληλα, μιλήσαμε για τις δράσεις της βιβλιοθήκης, για τα παιδιά που, κόντρα στους καιρούς, διαβάζουν ακόμη βιβλία και συμμετέχουν με ενθουσιασμό στα εκπαιδευτικά προγράμματα της δημοτικής μας βιβλιοθήκης!

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps