"Ενας Οκτώβρης ΡΟΖ" στον Έβρο! Η Τασούλα Σπυρίδου για τις δράσεις του Συλλόγου "Συνεχί-ΖΩ"

"Ενας Οκτώβρης ΡΟΖ" στον Έβρο! Η Τασούλα Σπυρίδου για τις δράσεις του Συλλόγου "Συνεχί-ΖΩ"

Ο αεικίνητος Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου "Συνεχί-ΖΩ" κάνει "ροζ" τον Οκτώβρη. Στις 10 το πρωί την Πέμπτη 18/10 ,στη Λαϊκή αγορά! Θα μοιράσει ροζ κορδελάκια και "υπενθυμίσεις ζωής" στις κυρίες αλλά και στους κυρίους που αγαπούν τις κυρίες !!!Επίσης θα μας περιμένει με σουσαμένια κορδελάκια-κουλουράκια έκπληξη!!!

-Το Σάββατο 20/10 από τις 10:00, στο γνωστό σημείο μπροστά στη Δημαρχεία,θα συνεχίσουν να μοιράζουν τα κορδελάκια τους και 

-Το βράδυ της ίδιας μέρας στις 21:00 θα φωτίσουν το Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης,με ροζ χρώμα! 

-Την Κυριακή η ΚΕΝΤΡΙΚΗ τους εκδήλωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο στις 10:30 με θέμα:"Καρκίνος του μαστού στη νεαρή ηλικία .Έγκαιρη ανίχνευση και αντιμετώπιση". Ομιλητές Δημήτρης Καραμανίδης και Σάββας Δευτεραίος.

Θα μας ... υποδεχθούν με καφέ και κεράσματα!!

-Τέλος την Τρίτη στις 23/10 το πρωί στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ομιλία με θέμα:"Καρκίνος του μαστού,καθημερινές ερωτήσεις-απλές απαντήσεις!"

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps