ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ (08-01-18)

ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ (08-01-18)

Εικόνα απ’ το σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Παναθηναϊκό. Λίγες μόλις ώρες μετά την ολοκλήρωσή του, ρεπορτάζ απ’την αναμέτρηση και καλεσμένοι στο στούντιο αθλητές του Εθνικού!

Γκολ, αποτελέσματα και βαθμολογία απ’τη Γ’Εθνική ποδοσφαίρου. Στο στούντιο, εκπρόσωποι απ’ τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ορέστη Ορεστιάδας. Κουβέντα για το πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου του Έβρου.

Ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας του Εθνικού Αλεξ/πολης και της Ολυμπιάδας Αλεξ/πολης, στο πρωτάθλημα Μπάσκετ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Στο στούντιο εκπρόσωποι των διοικήσεων των δύο συλλόγων.

Ρεπορτάζ απ’ την μεγάλη επιτυχία των Νεανίδων της Νίκης Αλεξανδρούπολης που κατέκτησαν την κορυφή στην Περιφέρειας της ΕΣΠΕΘΡ.

Σύνδεση με Skype με τον προπονητή του ΑΟ Ν. Βύσσας και κουβέντα για την έως τώρα πορεία της ομάδας στην Α2 κατηγορία Βόλεϊ. Συνδέσεις με Skype με τους αθλητικογράφους του SportsAddict.gr, Νεκτάριο Αμποβιαννίδης και Κώστα Νασούδη, και ρεπορτά απ’τους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps