Εικόνες Βιβλικής Καταστροφής στη Σαμοθράκη - Ανυπολόγιστες οι ζημιές - Κυβερνητικό Κλιμάκιο με Σινούκ στο νησί!

Εικόνες Βιβλικής Καταστροφής στη Σαμοθράκη - Ανυπολόγιστες οι ζημιές - Κυβερνητικό Κλιμάκιο με Σινούκ στο νησί!

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Σαμοθράκη. Η εντονότατη κακοκαιρία, που πλήττει από χθες το νησί, έχει οδηγήσει σε πρωτοφανείς εικόνες καταστροφής.

Η εικόνα του νησιού είναι τραγική, με κατοίκους και επαγγελματίες να βρίσκονται σε απόγνωση, όντας θεατές σε -μια ακόμη- καταστροφή των περιουσιών τους.

Το Δημαρχείο Σαμοθράκης δε λειτουργεί. Υπενθυμίζεται πως ο Δήμαρχος, Θανάσης Βίτσας, είχε επισημάνει απο χθες -μέσω ανακοίνωσης- πως θα πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα πως κυβερνητικό κλιμάκιο θα βρεθεί στο νησί για το συντονισμό της κατάστασης : 

"Μεταβαίνει άμεσα στη Σαμοθράκη κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιάννη Καπάκη και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε, το οποίο συνοδεύεται από στελέχη των Υπηρεσιών, καθώς και από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, προκειμένου να επιθεωρήσουν και να συντονίσουν τις ενέργειες για την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκλήθηκαν από την χθεσινοβραδινή εκδήλωση σφοδρών βροχοπτώσεων στην περιοχή".

Γεγονός που είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα, μέσω facebook, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, Δημήτρης Ρίζος.

 

Στείλτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας από το νησί στο facebook της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης : https://www.facebook.com/deltatv.gr/

-Η ενημέρωση θα είναι ΣΥΝΕΧΗΣ-

Credit : Πηγές Φωτογραφιών (Facebook) : Georgio Vavel, Fotis Fotinos

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps