Κάτοικοι για την Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας στην Αλεξανδρούπολη : «Δεν κερδίσαμε τη Μάχη, ΔΕΝ χάσαμε όμως τον Πόλεμο»

Κάτοικοι για την Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας στην Αλεξανδρούπολη : «Δεν κερδίσαμε τη Μάχη, ΔΕΝ χάσαμε όμως τον Πόλεμο»

«Δεν κερδίσαμε τη Μάχη, ΔΕΝ χάσαμε όμως τον Πόλεμο»


Απορρίφθηκε τελικώς, από την Πρόεδρο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης, το αίτημα για προσωρινή διαταγή αναστολής της κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

 

Πρόκειται για την αίτηση που υπέβαλλαν χθες (03/08) οι κάτοικοι των οδών Οψικίου και Στρατηγού Σαράφη, μαζί με τους δεκάδες εκπροσώπους συλλόγων και φορέων που έχουν συσπειρωθεί στον αγώνα τους.

 

«Δεν κερδίσαμε τη Μάχη, ΔΕΝ χάσαμε όμως τον Πόλεμο», έγραψε λίγα λεπτά μετά τη γνωστοποίηση της εξέλιξης η Σταυρούλα Γιαννακίδου, μέλος της επιτροπής αγώνα και οικογενειάρχης που μένει σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από το σημείο εγκατάστασης της κεραίας. 

«Σήμερα δεν κερδίσαμε την μάχη. Δεν χάσαμε όμως τον πόλεμο.Ενωμένοι, δήμαρχος, δημοτικό συμβούλιο, περιφερειάρχης, περιφερειακό συμβούλιο, αντιπεριφερειάρχης, βουλευτές όλων των κομμάτων, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, σύλλογοι εκπαιδευτικών, γονείς, παιδιά, κάτοικοι της περιοχής και πολίτες της πόλης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , χέρι -χέρι,θα γίνουμε ο γέρανος που θα κατεδαφίσει αυτην την κεραία».

 

Οι κάτοικοι έδωσαν ραντεβού το Σάββατο 5 Αυγούστου, στις 8 το απόγευμα επί της οδού Στρατηγού Σαράφη για ενημέρωση.

 

 

Υπενθυμίζεται πως η εκδίκαση της υπόθεσης των ασφαλιστικών μέτρων, έχει οριστεί για την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου. 

 

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps