Δυο νεαροί εντοπίστηκαν νεκροί σε ρεματιά

Δυο νεαροί εντοπίστηκαν νεκροί σε ρεματιά

Τον τραγικό χαμό δυο νεαρών θρηνούν οι κάτοικοι της Κομοτηνής του νόμου Ροδόπης.

 

Αναλυτικότερα πρόκειται για δυο αγόρια 15 και 13 ετών αντίστοιχα (άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 16 και 19 ετών) τα οποία εντοπίστηκαν νεκρά σε ρέμα που βρίσκεται στην περιοχή της Μελέτης.

 

Την είδηση –όπου γίνεται λόγος για ανήλικους- επιβεβαίωσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

 

 

 

Στο σημείο έσπευσαν άντρες της 4ης EMAK με έναν σκύλο καθώς και ομάδα πυροσβεστών της ΠΥ #Κομοτηνής, όμως ήταν αργά αφού τα παιδιά αναβρέθηκαν νεκρά.

 

Στη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, έχουν φτάσει 2 σενάρια, από διαφορετικές πηγές.

 

Στο πρώτο γίνεται λόγος για τροχαίο δυστύχημα καθώς φαίνεται πως οι νεαροί που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, χτυπήθηκαν από διερχόμενο όχημα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η απώλεια ελέγχου του δικύκλου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό τους.

 

Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο –για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- με αποτέλεσμα το θάνατο του ιδίου και του συνεπιβάτη του.

 

Όλες οι ανωτέρω πληροφορίες μεταφέρονται με πάσα επιφύλαξη, αφού για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος «φως» θα ρίξουν τόσο η έρευνα των εμπειρογνωμόνων, όσο και η ιατροδικαστική εξέταση.

 

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps