«Πρεμιέρα» αύριο για το Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο

«Πρεμιέρα» αύριο για το Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο

Ξεκινά αύριο, Τρίτη, 18 Ιουλίου, το Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές τριήμερο, έως και την Πέμπτη 20 Ιουλίου στην Κομοτηνή, με πρωτοβουλία του Α.Σ. Ατόμων με Αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» και της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), καθώς και την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής.

Η Εθνική Ελλάδος βρίσκεται από τις 4 Ιουλίου, στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Πανευρωπαϊκό της Τσεχίας, όπου θα δώσει το «παρών» στα τέλη του τρέχοντος μήνα, ενώ σήμερα και αύριο αναμένονται οι αντίστοιχες Εθνικές Ομάδες Κύπρου και Βουλγαρίας, που θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Τουρνουά.

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Διεθνούς Τουρνουά περιλαμβάνει τους κάτωθι αγώνες :

• Τρίτη 18 Ιουλίου 2017, Ελλάς - Βουλγαρία, ώρα έναρξης 19:00 μ.μ.

• Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, Βουλγαρία - Κύπρος, ώρα έναρξης 19:00 μ.μ.

• Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, Κύπρος - Ελλάς, ώρα έναρξης 20:00 μ.μ.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Κομοτηνής.

Η είσοδος είναι δωρεάν με την προϋπόθεση οι θεατές να έχουν προμηθευτεί την απαραίτητη πρόσκληση εισόδου από τον Σύλλογο ΠΕΡΠΑΤΩ (τηλ. 2531036909) λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

 

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps