Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Μέρκελ για χρέος και προσφυγικό

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Μέρκελ για χρέος και προσφυγικό

 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, με επίκεντρο το χρέος, είχε το πρωί χθες ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι είναι αναγκαία και εφικτή η εξεύρεση λύσης στο προσεχές Eurogroup» σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας μετέφερε στην Άνγκελα Μέρκελ μήνυμα της Κριστίν Λαγκάρντ με την οποία είχε επίσημη συνάντηση αλλά και τετ α τετ στο περιθώριο θεατρικής παράστασης στο Πεκίνο.

Στο πλαίσιο της συνομιλίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου , συζητήθηκαν επίσης το προσφυγικό και οι σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας. 

Ο Πρωθυπουργός είχε επίσης τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στη διάρκεια της οποίας συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό. 

Οι συζητήσεις με τους δυο ηγέτες διεξήχθησαν στον απόηχο της συνάντησης του Ελληνα πρωθυπουργού με τον Ταγίπ Ερντογάν επίσης στο Πεκίνο.

 

ΠΗΓΗ: real.gr

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps