Αγιος Σάββας: Η αξία των κλοπιμαίων φτάνει τα 400.000 ευρώ (aud)

Αγιος Σάββας: Η αξία των κλοπιμαίων φτάνει τα 400.000 ευρώ (aud)

Άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο αντικαρκινικό νοσοκομείο "Άγιος Σάββας" αρπάζοντας από το πνευμονολογικό και το γαστρεντερολογικό τμήμα, ιατρικά μηχανήματα μεγάλης αξίας.

 

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο CNN Greece ο υπεύθυνος του γαστρεντερολογικού τμήματος κ. Ξυνοπουλος "στον πρώτο όροφο στον Άγιο Σάββα πήραν όργανα συγκεκριμένης εταιρίας. Της ίδιας εταιρίας και από τα δυο τμήματα. Ήρθε η αστυνομία και η ασφάλεια άμεσα και επιλήφθηκε του θέματος".

Αναφερόμενος στα όργανα του κλάπηκαν είπε "πως ασφαλώς είναι όργανα τα οποία είναι αναγκαία για τη λειτουργία του τμήματος. Μάλιστα αυτά που μας πήραν, η αξία τους αγγίζει τα 400.000 ευρώ, τα οποία ήταν από δωρεές".

Παράλληλα ο υπεύθυνος του πνευμονολογικού, κ. Πολίτης ανάφερε στο CNN Greece πως από το δικό του τμήμα κλάπηκαν αντάπτορες οι οποίοι βοηθούν στη λειτουργία των βρογχοσκοπίων.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

 

ΠΗΓΗ: cnn.gr

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps