Έκπληξη στο Μαξίμου για σενάρια προαναγγελίας εκλογών μέσω διαγγέλματος Τσίπρα

Έκπληξη στο Μαξίμου για σενάρια προαναγγελίας εκλογών μέσω διαγγέλματος Τσίπρα

 

Εκπληξη εξέφρασαν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου για το τηλεγράφημα του πρακτορείου IFR του Reuters περί επικείμενης συνέντευξη τύπου και δη με θέμα… προαναγγελία εκλογών.

Όπως είπαν στην «καλύτερη περίπτωση» ένα τέτοιο δημοσίευμα εντάσσεται στο πλαίσιο πίεσης προς την κυβέρνηση για να κλείσει η αξιολόγηση με τους γνωστούς όρους.

Το τηλεγράφημα έκανε λόγο για «αόριστες φήμες» ότι σήμερα ή αύριο ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη τύπου για το θέμα των διαπραγματεύσεων και το ρόλο της Γερμανίας. Όπως μάλιστα αναφέρει υπάρξει «κουβέντα» ότι μπορεί ακόμα και να απειλήσει με εκλογές. 

Το ίδιο τηλεγράφημα σημειώνει ότι καταγράφεται ηρεμία στα ελληνικά ομόλογα με την απόδοση του δεκαετούς να διαμορφώνεται στο 7,18%.

 

ΠΗΓΗ: real.gr

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps