Στον τελικό του επι κοντώ «πέταξε» ο Κώστας Φιλιππίδης

Στον τελικό του επι κοντώ «πέταξε» ο Κώστας Φιλιππίδης

«Πετώντας» στα 5.70 ο Κώστας Φιλιππίδης πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του άλματος επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Κώστας Φιλιπίδης με τη σημερινή εμφάνιση στον προκριματικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγωνες του Ρίο, έδειξε πως είναι έτοιμος να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό και να βρεθεί σε μία θέση υψηλότερη από την έβδομη του 2012 στο Λονδίνο.

«Το σημαντικό ήταν να προκριθώ στον τελικό. Ολα πήγαν καλά, ότι κάναμε ήταν πάνω σε αυτό που χρειαζόμασταν για τον τελικό. Τώρα ξεκουραζόμαστε και ξεκινάμε ένα νέο πλάνο. Ο προγραμματισμός της χρονιάς ήταν για το Ρίο, είμαστε εδώ και δουλεύουμε για το καλύτερο. Το επίπεδο στο επί κοντώ είναι πολύ υψηλό και πιστεύω ότι θα γίνει ένας μεγάλος τελικός» είπε ο αθλητής στην ΕΡΤ.

 

tvxs.gr

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps