Περισσότεροι από 150 μικροί και μεγάλοι δρομείς συμμετείχαν στον ορεινό αγώνα διαδρομής Κirki trail, που διεξήχθη στην ομώνυμη περιοχή της Κίρκης του δήμου Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για ένα νέο αθλητικό γεγονός, το οποίο οι διοργανωτές ελπίζουν να μετατρέψουν σε θεσμό.


Ολοκληρώνονται οι εργασίες στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου στην Αλεξανδρούπολη. Η διαδικασία των εργασιών συντήρησης αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα της παράδοσης του στους πολίτες, αλλά και στους παραολυμπιονίκες Δημοσθένη Μιχαλετζάκη, Δημήτρη Καρυπίδη και στους άλλους αθλητές που θέλουν να προπονηθούν.


Ξεκίνησε η διαδικασία των αιτήσεων για τις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών και στο δήμο Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο οικονομικών, το συνολικό ποσό ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ.


Τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του θα γιορτάσει ο σύλλογος Απολλωνιαδιτών Έβρου, με μουσική εκδήλωση που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη. Εκεί θα διατεθούν παραδοσιακά γλυκά, ενώ ρυθμό θα δώσουν οι χορευτές του συλλόγου, σε μια προσπάθεια διατήρησης και διάδοσης της ιστορικής μνήμης του τόπου.


Δυο πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία πλάτης, δώρισε ο πολιτιστικός σύλλογος Τυχερού, στο παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Διδυμοτείχου. Η δωρεά έγινε στο πλαίσιο του φεστιβάλ νεολαίας, στο οποίο ο ερυθρός σταυρός προσέφερε τις υπηρεσίες του.


Ένα αλλιώτικό πείραμα διεξήχθη στο νησί της Θάσου. Με οδηγό την 18η εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων έγινε η προσπάθεια παραγωγής σιδήρου με τη χρήση αρχαίων μεθόδων. Πρόκειται για την υλοποίηση ενός προγράμματος μελέτης από Έλληνες και Γάλλους αρχαιολόγους, με στόχο –εκτός των άλλων- να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι αρχαίοι εξήγαγαν σίδηρο από τα μεταλλεύματα.


Τις οφειλές τους προς Δήμους ή νομικά πρόσωπα που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και την 30η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, μπορούν να ρυθμίσουν από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου (σήμερα) οι οφειλέτες. Σε ότι έχει να κάνει με την απαλλαγή από τις προσαυξήσεις, αυτή θα εξαρτηθεί από τον τρόπο και τον αριθμό των δόσεων που θα επιλέξουν. 


Ένας άνδρας ζωσμένος με εκρηκτικά εξουδετερώθηκε στην Καταλονία, στο πλαίσιο του ανθρωποκυνηγητού για τον 22χρονο Μαροκινό, που θεωρείται ο οδηγός του βαν που σκότωσε 13 ανθρώπους στη Βαρκελώνη. Κάποια διεθνή μέσα αναφέρουν πως ο νεκρός είναι ο Γιουνές Αμπουγιακούμπ, με τις αρχές να μην έχουν επιβεβαιώσει την ταυτότητα του νεκρού άνδρα, στο πλαίσιο της ευρείας αστυνομικής επιχείρησης.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps