Το ασύλληπτο μέγεθος των 612 μέτρων και 70 εκατοστών, έφτασε η πλεξούδα με σκόρδα Νέας Βύσσας, που έπλεξε η Δήμητρα Ατανάσοβα, στο πλαίσιο της 18ης Εμπορικής Έκθεσης "Alexpo". Το αποτέλεσμα του κόπου της, πλέον αποτελεί νέο ρεκόρ Γκίνες, με τους υποστηρικτές της προσπάθειας, να επισημαίνουν πως το γεγονός προσθέτει υπεραξία, σε ένα προϊόν-σήμα κατατεθέν του Έβρου. Υπενθυμίζεται πως η λήξη της προσπάθειας, μεταδόθηκε, σε Ζωντανή Σύνδεση από τη Δέλτα Τηλεόραση.


Με ένα ρεκόρ Γκίνες, χαμόγελα, μουσική και χορό, έκλεισε η αυλαία της 18ης Εμπορικής Έκθεσης "Alexpo 2018". Το σήμα της λήξης δόθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού επιβεβαιώθηκε το νέο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη πλεξούδα με σκόρδα στον κόσμο. Ο πήχης για την επόμενη διοργάνωση, το 2020, φαίνεται πως έχει ήδη τεθεί αρκετά ψηλά.


Μια φωτιά σε διαμέρισμα πυκνοκατοικημένης περιοχής, δημιούργησε ανησυχία σε γειτονιά της Ξάνθης το μεσημέρι (της Τετάρτης). Η φωτιά ξέσπασε σε γκαρσονιέρα χωρίς όμως -ευτυχώς- να κινδυνέψει ανθρώπινη ζωή. Νωρίτερα καταστράφηκαν θάμνοι και καλλωπιστικά φυτά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο φυτώριο του Δήμου Ξάνθης.


Την έναρξη του εαρινού ωραρίου καταστημάτων, ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης. Ντόπιοι αλλά και επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις βόλτες και τις αγορές τους στα καταστήματα και το βράδυ, με τα μαγαζιά, να κλείνουν πλέον στις 10.


Το νομοθετικό κενό, που ανέδειξε το μεγάλο βιομηχανικό ατύχημα της SUNLIGHT στην Ξάνθη για μια σειρά από εργοστάσια, επισημαίνουν με ερώτησή τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιοι, καταγράφουν ότι  η μονάδα τηρούσε όλες τις προδιαγραφές, ζητώντας από την κυβέρνηση πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας σε αντίστοιχες μονάδες.


Την πρότασή της για τη δημιουργία επιτροπής που θα αξιολογεί τις προτάσεις για χρηματοδοτήσεις που λαμβάνουν οι πολιτιστικοί, αθλητικοί και πάσης φύσεως σύλλογοι της Κομοτηνής, κατέθεσε η Φελίνα Καζάκου. Η επικεφαλής της παράταξης "Εμείς η Πόλη", στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έθεσε ερωτήματα αναφορικά με τις χρηματοδοτήσεις, τα κριτήριά τους και τη δυναμική των συλλόγων στους οποίους καταβάλλονται.


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 6ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας στην Καβάλα. Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος μαθητές Δημοτικών Σχολείων, οι οποίοι -ανεξαρτήτως αποτελέσματος- έφυγαν κερδισμένοι από το Διαγωνισμό. Από την πλευρά του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού μάλιστα, υποβλήθηκε η πρόταση ο θεσμός να διευρυνθεί και να διεξάγεται σε επίπεδο Περιφέρειας.


Διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη η διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Διαχείρισης των Απορριμμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σε αυτή μετείχαν τόσο η Περιφερειακή Ένωση Δήμων, όσο και εκπρόσωπος της εταιρίας SAOS Ferries, αφού μείζον θέμα συζήτησης, αποτέλεσε η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, με τη μεταφορά των απορριμμάτων από τη Σαμοθράκη στον ΧΥΤΥ της Κομοτηνής. Όσα ειπώθηκαν στο πλαίσιο της έκτακτης διευρυμένης σύσκεψης, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps