Με σφοδρότητα, επιτέθηκε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑ.Σ.Α.». Η αιτία ήταν η ανακοίνωση του Παύλου Μιχαηλίδη, στην οποία έκανε λόγο για ανυπαρξία έργων στην ευρύτερη περιοχή της Μάκρης και των Δικέλλων, μετά τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα του 2007.


Διεθνές Βραβείο Νέου Ερευνητή για την πρωτοποριακή επιστημονική του έρευνα στην Ογκολογία, κατάφερε να αποσπάσει ο Επικουρικός Ιατρός της Αιματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Σπύρος Παπαμίχος. Η εργασία του θα παρουσιαστεί στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ανοσο-Ογκολογίας. 


Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται και στην Αλεξανδρούπολη η «black Friday ». Ο θεσμός, διέπεται από σημαντική μείωση των τιμών στα καταστήματα. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, οι μειώσεις αναμένεται να αγγίξουν ακόμη και το 70%.


Επιτυχημένη κρίνει την έναρξη του εγχειρήματος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, ο πρώην υπουργός Γιώργος Ντόλιος. Ο ίδιος σχολιάζει και τις καταγγελίες περί «παρεμβάσεων» στη διαδικασία ανάδειξης του αρχηγού, σε εκλογικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης.


Στα τέλη Νοεμβρίου, αναμένεται να διεξαχθεί η πρώτη κλήρωση από το Υπουργείο Οικονομικών, με τις αποδείξεις από ηλεκτρονικές συναλλαγές. Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, υπάρχει ακόμα «κενό» για τις συναλλαγές που διενεργούνται με μεταφορά ποσών από λογαριασμό σε λογαριασμό και όχι με κάρτες. Ταυτόχρονα, ανοιχτά παραμένουν και ζητήματα που αφορά στους επαγγελματικούς λογαριασμούς.


Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας, στη μνήμη του Νικόλαου Ρουδομέτωφ, διοργανώνεται στην Καβάλα. Ο Δήμος αποφάσισε να τιμήσει τον άνθρωπο που αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, στην αναζήτηση της ιστορίας του τόπου. Οι διεργασίες του, ξεκινούν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ολοκληρώνονται την Κυριακή 26.


Στη Λευκωσία διεξήχθη η 5η Τριμερής Σύνοδος Ελλάδος, Κύπρου και Αιγύπτου. Η ενέργεια, το Διεθνές Δίκαιο και η καταπολέμηση της Τρομοκρατίας, βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης. «Η Συνεργασία μας στην Ενέργεια αποτελεί τη γέφυρα, ανάμεσα σε Ευρώπη και Αφρική», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας την κοινή απαίτηση για «βιώσιμη λύση του Κυπριακού, χωρίς εγγυήσεις και κατοχικά στρατεύματα».


Συνεχίζεται η σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με φόντο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, και Κυβερνητικό Εταίρο, Πάνο Καμμένο. Η Νέα Δημοκρατία δηλώνει ρητά πως δε θα δεχθεί δεύτερη αναβολή της συζήτησης, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να απαντά με σφοδρότητα, κάνοντας λόγο για «γραφική προπαγάνδα δημιουργίας εντυπώσεων» από την πλευρά του κόμματος.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps