Πλήθος μεταναστών διαβαίνουν κάθε μέρα τα χερσαία και τα υγρά σύνορα του Έβρου, με τον αριθμό των νεκρών να πολλαπλασιάζεται. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του ΠΓΝΑ, από την αρχή του 2018 έχουν εντοπιστεί δεκάδες νεκροί, ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά, τους οποίους βρίσκουν οι ψαράδες στις παραποτάμιες περιοχές. Η κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης βρέθηκε στο σημείο του ποταμού, όπου για χιλιάδες οικογένειες έχει τελειώσει άδοξα το ταξίδι προς την ελπίδα.


το ίδιο θέμα θα παραμείνουμε κυρίες και κύριοι για να δούμε τι δήλωσε στην εκπομπή ON AIR Της Δέλτα Τηλεόρασης, ο συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων της υπόθεσης των εμπρησμών.


Ριζική ανακατασκευή θα πραγματοποιηθεί στην μονάδα τεχνητού νεφρού του ΠΓΝΑ, ύστερα από τη δωρεά Έλληνα του εξωτερικού. Η κλινική εξυπηρετεί τις ανάγκες 85 ασθενών, με δυνατότητα για ακόμη περισσότερους, με τις εργασίες να αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 3 μήνες από σήμερα


Με πλήθος συμμετοχών από όλη τη χώρα ολοκληρώθηκε το πρώτο συνέδριο φοιτητών ιατρικής «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» στην Αλεξανδρούπολη. Οι μέλλοντες γιατροί ένωσαν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους, σε μια πρωτοπόρα επιστημονική διοργάνωση που διήρκησε συνολικά 2 ημέρες.


Τις επιφυλάξεις και τον έντονο προβληματισμό του, σε ότι αφορά την δημιουργία της λιμενικής ακαδημίας, εξέφρασε ο υποναύαρχος ε.α Νικόλαος Παπανικολόπουλος.  Ο ίδιος, επισήμανε ότι η ίδρυση της σχολής θα πρέπει να γίνει εντός νέου νομοθετικού πλαισίου, κι όχι σε επίπεδο εξαγγελιών.


Τον χρυσό Ολυμπιονίκη και πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κ. Πύρρο Δήμα, υποδέχθηκε, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας,  Θεόδωρος Μαρκόπουλος στο γραφείο του, στο Διοικητήριο της ΠΕ Καβάλας, καλωσορίζοντάς τον ως έναν Ολυμπιονίκη που «έκατσε κάτω από τη μπάρα» και έκανε πολλάκις περήφανους τους Έλληνες.


Τη ζωή ενός άνδρα κόστισε η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Αλεξανδρούπολη. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έδωσαν πολύωρη μάχη με τις φλόγες, με τους ενοίκους της πολυκατοικίας επί της οδού Κομνηνών να βρίσκονται σε απόγνωση, εξαιτίας των σοβαρότατων καταστροφών που προκλήθηκαν στο σύνολο του κτηρίου.


«Γίνεται για τα κόμματα κι όχι για τους δήμους». Αυτό μεταξύ άλλων δήλωσε στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Δήμαρχος Αμαρουσίου, σε ότι αφορά στην αλλαγή του εκλογικού νόμου που προανήγγειλε ο Υπουργός Εσωτερικών. Ο Γιώργος Πατούλης επισήμανε ότι το σύνολο της αυτοδιοίκησης αιτείται τουλάχιστον δίμηνη διαβούλευση πριν από την κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου, σημειώνοντας ότι «οδηγούμαστε στην ακυβερνησία»


Διχασμός και διάσταση απόψεων, επικρατούν εντός των κόλπων του  Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, με αφορμή την επικείμενη εφαρμογή της απλής αναλογικής. Οι αντιδράσεις κατά της αλλαγής του εκλογικού νόμου με τον τρόπο που προωθεί ο Υπουργός Εσωτερικών είναι σφοδρές, με επικεφαλής άλλων παρατάξεων να κάνουν λόγο για «χρυσή τομή» και επικράτηση της δημοκρατίας.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps