Αφίχθη το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου άυριο  το πρωί να γίνει η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας.


Με την άφιξη του στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, ο Πρωθυπουργός μετέβη σε φαρμακοβιομηχανία στις Σάπες. Εκεί συνομίλησε με την διοίκηση αλλα και τους εργαζομένους. Ας παρακολουθήσουμε ένα απόσπασμα


Να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας, όπως είναι το συχνό και σχολαστικό πλύσιμο των χεριών, ζήτησε από τους πολίτες ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου του Έβρου, μιλώντας από τη συχνότητα του ΔΕΛΤΑ FM 102.3, για τον κορονοιό. Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι υπάρχει έλλειψη μασκών στα φαρμακεία του Έβρου, λόγω μαζικών αγορών διεθνώς.


Πολιτικό Βαρόμετρο με τον Κώστα Κατσιμίγα

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 16:14

Για την λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, τις συνδυασμένες μεταφορές και την σιδηροδρομική Εγνατία μιλάμε απόψε στο Πολιτικό Βαρόμετρο με τον Επικεφαλής της Παράταξης "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" για την Περιφέρεια ΑΜΘ, αρχιτέκτονα - χωροτάκτη Κώστα Κατσιμίγα. Θα παρακολουθήσουμε ένα απόσπασμα από την εκπομπή η οποία προβάλλετε απόψε αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, στις 22:00.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps