Πλήθος πιστών συνέρευσε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης για να παρακολουθήσει την Ακολουθία του Νυμφίου. H Μεγάλη Τρίτη παραδοσιακά είναι αφιερωμένη στην παραβολή των Δέκα παρθένων.


Σκληρή ήταν η απάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη στο Δελτίο τύπου του ΟΛΑ για τις καθυστερήσεις στον διαγωνισμό υποπαραχώρησης του λιμανιού. Μετά από πολλούς μήνες κατά τους οποίους ο Χρήστος Δούκας κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το μέλλον του λιμανιού, φαίνεται να παίρνει θέση στην προεκλογική αντιπαράθεση, ενώ παράλληλα εγείρονται ερωτήματα για τον τρόπου επέλεξε να το κάνει χρησιμοποιώντας τη θεσμική του ιδιότητα.


Το Βαγγέλη Λαμπάκη επισκέφθηκε την Μεγάλη Τετάρτη ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Μιχαλολιάκος. Οι δύο άνδρες συζήτησαν παρουσία και μελών της ΝΟΔΕ Έβρου, με εμφανή αλληλοεκτίμηση ο ένας στον άλλο.


Επιστροφή σε έναν τόπο που γνωρίζει καλά, καθώς διατέλεσε Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ. Ο Δήμαρχος Σάμου, πρώην Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Μιχάλης Αγγελόπουλος, μίλησε στη Λέσχη Κομοτηναίων σε εκδήλωση με αρκετούς φίλους και συνεργάτες από τα παλιά.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps