Οι Απέναντι στον Δέλτα FM 102.3

Την εκτίμηση ότι η νίκη του Ιμάμογλου στο Δήμο Κωνσταντινούπολης θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για τον Ερντογάν, έκανε μέσα από την εκπομπή μας ο δημοσιογράφος από Κομοτηνή Mustafa Çolakali.
Το προφίλ του «επόμενου ηγέτη» της Τουρκίας, τα θετικά και τα αρνητικά του σημεία και πώς αναμένεται να επηρεάσει τη γειτονική χώρα η εξέλιξη αυτή.


Οι Απέναντι στον Δέλτα FM 102.3

Για την απόφασή του να είναι υποψήφιος βουλευτής Έβρου με το ΚΙΝΑΛ μας μίλησε σήμερα ο Giorgos Oustoglou, ο οποίος, όπως είπε, απευθύνεται «με ειλικρίνεια και μετρημένα λόγια στον κόσμο». Η αισιοδοξία για διψήφιο ποσοστό του κόμματος στον Έβρο, η αρνητική στάση των πολιτών σε μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ, και το πιο "συζητήσιμο" ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και η επόμενη μέρα στον Έβρο μετά από 10 χρόνια κρίσης


Οι Απέναντι στον Δέλτα FM 102.3

Για την αξιέπαινη και ελπιδοφόρα πρωτοβουλία 5 μαθητών από το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης μιλήσαμε σήμερα με έναν από αυτούς, τον Giannis Thimianidis.
Πώς μέσα από διανομή λογοτεχνικών κειμένων αποφάσισαν να εμπνεύσουν τους συμμαθητές τους για έναν καλύτερο κόσμο. Πώς είναι να είσαι 17 χρονών στην Ελλάδα και την Αλεξανδρούπολη του σήμερα, τα όνειρα, οι προβληματισμοί, αλλά και το ... επίκαιρο δικαίωμα ψήφου!


Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης διανυκτέρευσαν το βράδυ της Δευτέρας παράτυποι μετανάστες μετά την διάσωση τους από το λιμενικό. Ήδη κάποιοι από τους 170 συνολικά έχουν μεταφερθεί στο κέντρο πρώτης υποδοχής στο Φυλάκιο του Βορείου Έβρου, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους υπόλοιπους μέσα στις επόμενες ώρες.


Σταθερή είναι η κατάσταση του χτίστη που καταπλακώθηκε από παλέτες στην Ορεστιάδα σύμφωνα με τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Σύντομα μάλιστα πρόκειται να λάβει και το εξιτίριο του.


Πυρκαγιά μικρής έκτασης ξέσπασε στις Φέρες του Έβρου, με την πυροσβεστική να επεμβαίνει άμεσα και να προχωρά στην κατάσβεση της. Στο νομό άλλωστε υπάρχει υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς και η Πολιτική Προστασία εφιστούν την προσοχή στους πολίτες.


Ενημερωτική εκδήλωση για το παρόν και το μέλλον του λιμανιού σε σχέση με την αξιοποίηση παρουσία των Γενικών Γραμματέων Λιμένων & Νησιωτικής Πολιτικής πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίσκεψης των προαναφερθέντων στην Αλεξανδρούπολη


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps