«Η διακίνηση εμπορίου είναι το δυνατός σημείο του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, και στο πλαίσιο αυτό έχουμε δεχτεί προτάσεις από όλο τον κόσμο. Μία από αυτές είναι και από το 4ο λιμάνι στον κόσμο, αυτό της Καντόνα στην Κίνα», αυτό μεταξύ άλλων δήλωσε ο πρόεδρος του οργανισμού λιμένος Αλεξανδρούπολης Χρήστος Δούκας, πριν από την επίσκεψη της κινεζικής αντιπροσωπείας. Στο τραπέζι της συζήτησης θα βρεθεί η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.


Με πλήθος κόσμου άνοιξε η αυλαία του Φεστιβάλ Νεολαίας στο Τυχερό του Δήμου Σουφλίου. Η διοργάνωση ξεκίνησε με τη συναυλία του Βασίλη Καρρά, ενώ ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου.


Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης στον Πλατανότοπο του Μαΐστρου του δήμου Αλεξανδρούπολης, ύστερα από τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από την πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ το περιστατικό είναι το τρίτο κατά σειρά σε διάστημα 48 ωρών.


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φάρων, την Κυριακή 20 Αυγούστου, το Πολεμικό Ναυτικό άνοιξε για το κοινό 23 φάρους σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους και ο Φάρος σημείο αναφοράς στην Αλεξανδρούπολη, τον οποίο επισκέφθηκαν μικροί και μεγάλοι λαμβάνοντας μέρος στην οργανωμένη ξενάγηση.


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επιδιόρθωσης του κλιματισμού στο γενικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη. Για την αποκατάσταση του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί  το προηγούμενο χρονικό διάστημα, εργάστηκαν συστηματικά οι τεχνικές υπηρεσίες του ιδρύματος υγείας.


Συνεχίζονται οι δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος «ανοιχτό σχολείο» στο 10ο δημοτικό της Αλεξανδρούπολης, εν όψει του ξεκινήματος της νέας σχολικής χρονιάς. Αυτή τη φορά γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές αναλαμβάνουν την ολική ανακαίνιση με εσωτερική βαφή του σχολικού κτηρίου, ώστε τα παιδιά να ξεκινήσουν το νέο σχολικό έτος σε ένα απόλυτα υγιές και ασφαλές περιβάλλον.


Δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατική επίθεση στη χώρα μας, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σχολιάζοντας το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη. Ο κύριος Τόσκας επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας, ασφάλειας και ηρεμίας σε σχέση και με τον περίγυρό μας και όλη την Ευρώπη, προσθέτοντας πάντως πως ποτέ δεν μπορεί να αποκλειστεί η δράση κάποιου «μοναχικού λύκου». Ο αναπληρωτής υπουργός, αναφέρθηκε επίσης στις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα, απορρίπτοντας κάθε κουβέντα για θεωρίες συνωμοσίας.


Ασύλληπτος παραμένει για ακόμη μία ημέρα ο δράστης του πολύνεκρου τρομοκρατικού χτυπήματος στη Βαρκελώνη. Μέχρι τώρα, έχουν συλληφθεί τέσσερις ύποπτοι, έχουν σκοτωθεί άλλα πέντε μέλη του πυρήνα και τρία, έχουν ταυτοποιηθεί. Σήμερα το πρωί, τελέσθηκε μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων στην βασιλική της Βαρκελώνης, παρουσία του βασιλιά Φιλίππου και του πρωθυπουργού της χώρας Μαριάνο Ραχόι.


Εξήντα επτά αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν από τις έξι το πρωί χθες έως τις έξι το πρωί σήμερα, οι περισσότερες εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος. Έκκληση να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, απευθύνει για μια ακόμη φορά η πυροσβεστική υπηρεσία.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps